Gość Krzysiek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam, poszukuje firmy z Krakowa lub jego okolic która zajmuje się sprzedażą kas fiskalnych oraz oprogramowania do zarządzania sprzedażą. Dobrze by było aby w swojej ofercie mieli również serwis takich urządzeń. Jeśli znacie kogoś sprawdzonego proszę o informacje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej123 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Myślę że jestem w stanie Ci pomóc, a nie potrzebujesz jeszcze może wag, albo specjalnego oprogramowania specjalnie dla Twoich kas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Interesuje mnie ewentualnie jeszcze jakiś program do wystawiania faktur VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej123 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Myślę że są w stanie to zrobić, wejdź na kasyfiskalne.kraków.pl mają całkiem fajne oferty godne uwagi, myślę że pomogłem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.paw73 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawdź ofertę firmy Pinnex w krakowie na Prusa. Info na pinnex.pl. Kupowałem tam ostatnio kasę z drukarką do apteki w dobrej cenie. Mają także serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Co prawda firma nie z Krakowa, a ze Szczecina, ale może komuś się przyda. www.fiskalne-szczecin.pl/ Ja kupiłem własnie u nich i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W sklepie https://hdwr.pl/ masz wszystko czego potrzebujesz, duży wybór kas fiskalnych, zapewnienie serwisu i wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi