Admin Moto Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 W 1914 roku Philips wyprodukował swoją pierwszą samochodową żarówkę, która wyparła powszechnie stosowaną lampę karbidową. Przez kolejne dziesięciolecia holenderski producent udoskonalał systemy oświetlenia aby stworzyć najlepszą żarówkę na świecie. Zobacz jak ewoluowało samochodowe oświetlenie marki Philips. Powrót do artykułu: 100 lat temu powstała pierwsza samochodowa żarówka Philips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gazlik Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mnie interesują żarówki które będą najdłużej działały, mam już dosyć zmieniania je co roku. Z tych dostepnych na rynku to okazuje się że to Osram robi najdłużej działające ultralife. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość handlowiec Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 no mnie też z tych dwóch to OSRAM ma dłuższą trwałość, sprawdziłem w praktyce bo jeżdżę dużo w firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldem Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Te nowe moment się przpalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi