Aldona F Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Proszę o podpowiedź, gdyż mam wątpliwość, czy prawidłowo sporządzam Rachunek zysków i strat. Otóż w 2014 roku otrzymaliśmy od innej jednostki budżetowej nieodpłatnie materiały wartości 2.500 zł. Zaksięgowałam Wn 310 Ma 760$ 0970.Czy w RZiS wykazać tę kwotę w poz. D Pozostałe przychody operacyjne III Inne przychody operacyjne,czy w w poz. G Przychody finansowe III Inne.Wg mnie w poz. D III , jednakże nie jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldona F Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 wg mnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Sprzedaliśmy złom( likwidacja pomp bedących środkiem trwałym, całkowicie zniszczonych) czy ten zysk ze zbycia tego złomu powinnam wykazać w RZiS w czsci D.I ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTA6257 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 podbijam, proszę o pomoc. RZiS poz. D.I czy D.III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jaki miałaś paragraf dochodów?087 to I097 to III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi