Gość Magda Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jeśli rozliczałam się 26 lutego to kiedy może być zwrot podatku? Bo do dziś ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J23 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 o Matko, a co już byś chciała?US ma na to całe 3 miesiące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Po prostu moi znajomi którzy rozliczyli się tego samego dnia co ja mają już pieniążki na koncie a ja nie... Więc byłam ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To forumowiczów pytasz kiedy US ci zwróci nadpłatę ? Raczej w US zapytaj, to może się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi