michalinakot123 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Kompletnie mi się takie kwiaty nie podobają. Lepiej kupić żywe albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.m Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nie ma gorszej dekoracji niż sztuczne kwiaty. Wygląda to tandetnie. Dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dlatego lepiej w ogóle nie mieć kwiatów w domu. Przynajmniej nie będziemy sobie go oszpecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankky Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Najładniejszymi kwiatami są zdecydowanie żywe kwiaty. Sztuczne to porażka nie będą ozdobą raczej odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfomum Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ja osobiście uważam że sztuczne kwiaty to nie jest najlepsza dekoracja, może i wygoda ale to światczy o lenistwie człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theter Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 dla mnie to słaby pomysł, tak jak ktoś pisał - może lepiej kaktusy? wymagają minimalnej pielęgnacji a fajnie wyglądają _______________________________________ produkcja sprężyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Oj powiem Wam,ze to zależy jakie są to kwiaty. Bo sztuczne kwiaty potrafią być bardzo rożne. Możecie sobie kupić tanią tandetę, ktora jest sprowadzana z Chin. Równie dobrze można zainwestować trochę więcej oraz znaleźc kwiatuszki, które jedynie przy dokłądniejszym przyjrzeniu się bedą zdradzały,że nie są świeżo zerwane. Na przykład takie:http://www.plastiflora.pl/216-deals_default/kwiat-sztuczny.jpg Proponowałabym szukać ich w hurtowniach z takimi dekoracjami: http://www.plastiflora.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Sztuczne kwiaty są bez sensu.. o wiele lepiej żywe kwiaty w doniczce. Przyjemniej sie przebywa w takim pomieszczeniu i chyba poprawiają jakość powietrza no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja nie lubię sztucznych kwiatów. Kojarzą mi się z cmentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiederra Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 sztuczne kwiaty to tandeta....__________________________Slim Sticks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theter Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 ja też uważam, że to kiepski pomysł na dekoracje.. moja rada to wybierz coś innego lub zrezygnuj z dekoracji __________________________________________________________________ wytwórnia sprężyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nie widzę problemy, by w domu mieć sztuczne kwiaty. Mam ich dość dużo, nawet ostatnio ze strony megascena.pl domawiałam nowe. Kwiaty są ładne i praktycznie wyglądają jak żywe. Mniejszej troski wymagają niż żywe a to dla mnie wielki plus bo często mnie w domu nie ma. A tak jest coraz wilgotną ściereczką przetrę z kurzu i tyle. Ani podlewać ani przesadzać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 zależy skąd się bierze takie kwiatki, bo różnie bywa z jakością i łatwością tworzenia z nich dekoracji J Ja od dłuższego czasu biorę do tego kwiaty z hurtowni bomm.pl i mam z nimi same dobre doświadczenia, mają piękne kwiaty, które się nie rozpadają podczas składania ich w dekoracje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mi się w ogóle nie podobają sztuczne kwiaty. Wyglądają kiczowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 To prawda. W mało którym wnętrzu takie kwiaty dobrze się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenka001 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nic nie jest w stanie zastąpić pięknych żywych kwiatów. Według mnie w każdym domu powinien być zestaw roślinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja87 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja mam dużo kwiatów żywych. Jednak dość często zamawiam na hurtowniach jak tu https://www.bomm.plkwiatysztuczne ale używam ich do dekoracji na wystawach. Szczególnie świątecznych. Niestety nikt nie będzie chodził i podlewał żonkili za szybą sklepu czy gwiazdy betlejemskiej dlatego muszę kupować i stosować takie. Moim zdaniem sensownie i delikatnie wkomponowany sztuczny kwiat w stroik i czy inna ozdobę na pewno będzie się ładnie prezentował. Za to zastąpienie nimi prawdziwych roślin i udawanie, że to nie sztuczne to już zostawiam każdemu z osobna do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jeśli zależy nam na jesiennym klimacie, to raczej odeszłabym od sztucznych kwiatów. Jest wiele innych ciekawych dekoracji. Tutaj https://decorto.pl/blog/jak-udekorowac-dom-na-jesien/ są ciekawe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dużo lepszym wyborem są kwiaty żywe. Znacznie lepiej się prezentują i sprawiają, że powietrze w domu jest po prostu świeższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania3969 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dużo lepszym wyborem są kwiaty żywe. Znacznie lepiej się prezentują i sprawiają, że powietrze w domu jest po prostu świeższe. Ok zgodzę się, tyle ze czasami często wymieniać trzeba. Ja też jestem zwolenniczką żywych, bo to i zapach i lepiej wygląda, ale mimo wszystko mam takie 2 duże kwiaty do salonu z megasceny zamówione, a na stole zawsze coś żywego stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrowaWasol Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dobre wykonanie i masz wręcz idealną dekorację. Zawsze wygląda wtedy pięknie :) a jak lubisz takie rzeczy, to sprawdź sobie ofertę green-designers. Potrafią przygotować prawdziwe perełki! Mam taką w mojej łazience, efekt "wow" robi na każdym gościu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judyta_p Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Moim zdaniem sztuczne kwiaty to zły pomysł. O wiele lepiej prezentują się żywe rośliny, które dekorują wnętrze. Sama mam roślinki w doniczkach i muszę przyznać, że nie żałuję. Dbanie o roślinki też wychodzi na plus. Można podpatrywać jak rosną i wypuszczają nowe listki. Wyhodowanie dużego okazu kwiatu doniczkowego działa bardzo pozytywnie, bynajmniej na mnie. Mam różne kwiaty kaktusy, sukulenty, jukkę a nawet drzewko bonsai, które wypuszcza małe zielone listki. Drzewko podlewam co dziennie aby miało wilgotną ziemię. Warto mieć kilka kwiatów doniczkowych w mieszkaniu, bo od razu robi się milej i wzbogacają wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amnesia83 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ozdoba zrobiona z głową wygląda zawsze ładnie, a sztuczne kwiaty to ekonomiczny sposób na przyozdobienie domu. My kupujemy tylko na erena. pl bo są najwyższej jakości i prezentują się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mi się w ogóle nie podoba taka dekoracja. Sztuczne kwiaty wyglądają kiczowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asari Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 A mnie się bardzo podobają dekoracje wykonane ze sztucznych kwiatów. Szczególnie, jeżeli wykonane są z dobrych jakościowo wiązanek. Zobacz chociażby na kwiaty stąd: hurtownia kwiatów sztucznych sklep internetowy Niektóre kwiaty wyglądają bardzo naturalnie i elegancko i wcale nie są kiczowate. Wszystko zależy od odpowiedniego doboru wiązanki czy dekoracji, poza tym mam wrażenie, że moda na takie kwiaty znów powraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi