Gość koliberr11 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Cześć macie jakieś pomysły na nietypowy ogród? Idzie wiosna czas coś zmienić. Zastanawiam się nad jakąś małą fontanną albo czymś innym mało spotykanym w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć macie jakieś pomysły na nietypowy ogród? Idzie wiosna czas coś zmienić. Zastanawiam się nad jakąś małą fontanną albo czymś innym mało spotykanym w Polsce? Może ogród w stylu chińskim. Choć ja osobiście preferuję tzw. "Dziki ogród" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radosław Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Rewelacyjne projekty ogrodów oferuje firma Magic Gardens. Polecam ich usługi. Mój ogród jest wykonany wg ich projektu. Prezentuje się doskonale i uwielbiam w nim przesiadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Jeśli chodzi o ogród, to moim zdaniem najwięcej charakteru dodają mu meble ogrodowe. Ja w tym roku planuję zakupić cały wypoczynek. Jeśli ktoś z was poszukuje solidnych mebli, to polecam zerknąć tutaj https://www.sfmeble.pl/c/meble-ogrodowe . Znajdziecie tam ogromny wybór mebli ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adka Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Warto żeby w ogrodzie były nie tylko kwiaty, trawa ale też architektura ogrodowa. Wtedy jest takie urozmaicenie i wykończenie. Sama mam u siebie gazony ogrodowe, obrzeża z palisad, ścieżki z kostki łupanej, rabaty. Tym bardziej, że żaden problem nawet kolorystycznie wszystko dobrać, teraz jest super wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Warto żeby w ogrodzie były nie tylko kwiaty, trawa ale też architektura ogrodowa. Wtedy jest takie urozmaicenie i wykończenie. Sama mam u siebie gazony ogrodowe, obrzeża z palisad, ścieżki z kostki łupanej, rabaty. Tym bardziej, że żaden problem nawet kolorystycznie wszystko dobrać, teraz jest super wybór. Warto żeby w ogrodzie były nie tylko kwiaty, trawa ale też architektura ogrodowa. Wtedy jest takie urozmaicenie i wykończenie. Sama mam u siebie gazony ogrodowe, obrzeża z palisad, ścieżki z kostki łupanej, rabaty. Tym bardziej, że żaden problem nawet kolorystycznie wszystko dobrać, teraz jest super wybór. chciałabym się dowiedzieć z jakiej firmy lub firm to wszystko do ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adka Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca chciałabym się dowiedzieć z jakiej firmy lub firm to wszystko do ogrodu? Tak się fajnie złożyło, że z jednej firmy mam wszystko i jest to Joniec. Oni to już bardzo długo na rynku, firma z doświadczeniem i super jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Przez pogodę z jaką mieliśmy do czynienia w ostatnim czasie, zdecydowałam się na zrobienie systemu nawadniania ogrodu. Na portalu ogrodniczym "Czas na ogród" znalazłam wiele wskazówek co do tego jak to zrobić i już wzięłam się z mężem do roboty. Zostawię Wam link - https://czasnaogrod.pl/system-nawadniania-ogrodu-poradnik-krok-po-kroku/, może ktoś też skusi się na takie rozwiązanie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi