Gość Meg Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Poszukuje dobrej, sprawdzonej formy do przeprowadzki. Może ktoś zna takową i może polecić. Warszawa i okolice. Meg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robrob Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mi całą przeprowadzkę ogarnęła firma http://best-move.pl/pl/ . Polecam, szybko, taniej niż u konkurencji, całość w jeden dzień (a było tego naprawdę dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex31 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Rozumiem, że w grę wchodzi przeprowadzka na terenie kraju, tak? Jeśli odległość jest nieduża i masz znajomego z większym samochodem to chyba warto pokombinować samemu.Ja niedługo będę przeprowadzać się zagranicę i to jest większe wyzwanie. Póki co znalazłam tylko jedną firmę, która się tym zajmuje: http://jupiter-przeprowadzki.pl/przeprowadzki-niemcyZ tego co widzę krajowe przeprowadzki też mają w ofercie, więc może Tobie też się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernard34 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie zawsze znajomi są chętni do pomocy w takich sytuacjach, zwłaszcza gdy do przewiezienia są np. duże meble. Ja korzystałem podczas przeprowadzki z pomocy http://przeprowadzki-solid.pl/ i nie mogę złego słowa na pracujących w tej firmie panów powiedzieć. Uwinęli się zarówno z załadunkiem, jak i rozładunkiem bardzo szybko, a i koszt ich usług nie był zbyt wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebefa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W Warszawie JAPA jest chyba najlepszą firmą. Tutaj masz namiary na tę firmę: http://japa-przeprowadzki.com.pl/ Mają sporo dobrych opinii w sieci, także możesz spokojnie się do nich odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasik86 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A ktoś już może z Was miał okazje korzystać z usług firmy TDU z Poznania? Zajmują się przeprowadzkami w całej Polsce i zagranicą, mają też specjalne zniżki dla studentów, jestem ciekawa opini kogoś kto już skorzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jeżeli chodzi o Polskę i zagranicę, to pełny profesjonalizm znajdziecie w DTS . Flota, czas i ostrożni panowie na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaba Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jak moge coś doradzić to warto szukać takich firm na Clicktransi bez tracenia czasu i szybko a mozna i zaoszczędzić częstowiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marques Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jeśli szukasz dobrej firmy przeprowadzkowej z Warszawy to mogę Ci polecić sprawdzoną przeze mnie firmę Max-Przeprowadzki, Oferują oni między innymi usługi takie jak przeprowadzki otwock, warszawa oraz wawer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barca Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Japa jest faktycznie dobrą firmą, także moim zdaniem spokojnie możesz się do nich odezwać. Kasy dużo nie biorą, do tego są prawdziwymi profesjonalistami, także warto skorzystać z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antoni Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W tamtym roku przeprowadzałem się do Gdańska z firmą Megam, ich na pewno mogę polecić. Pełen profesjonalizm, a szef ma bardzo ciekawe pomysły, widać, że wie co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dyszka< Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Fajnie i profesionalnie do sprawy podchodzą w fastremovals.pl. Ceny naprawdę konkurencyjne, ludzie ogarnięci i dbający o rzeczy klienta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Poszukuje dobrej, sprawdzonej formy do przeprowadzki. Może ktoś zna takową i może polecić. Warszawa i okolice. Meg Miesiąc temu przeprowadziłem się z firmą MEGAM. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Tydzień wcześniej dostarczyli kartony i taśmy do pakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataraxy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jedną z lepszych firma z jakimi miałem okazje współpracować a która świadczy usługi z zakresu profesjonalny, zaufany transport mebli Bytom to firma Wujek Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karola Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 ja przewoziłam się z przeprowadzki-fus.pl i nie żałuję swojej decyzji, pełna profesjonalna opieka nad rzeczami, szybki transport i nie zpompowali mnie z kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Polecam firmę MEGAM, ja przeprowadzałem się z nimi do Berlina, ale są z Warszawy więc na pewno się podejmą. Super ekipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja podobnie jak koleżanka polecam FUSa z Lublina, naprawdę sprawnie poszło, a gratów mieliśmy sporo. Przeprowadzka całego mieszkania udała się w jeden dzień, łącznie ze spakowaniem, przewiezieniem i ustawieniem. Pomocni i uczynni no i co ważne ceny mają OK. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impruneta Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Również uważam, że Japa jest jedną z lepszych firm. Mają fajną, zgraną ekipę i samochody przystosowane do każdych gabarytów, także można spokojnie powierzyć im swoje rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutsu20 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja polecam ten artykuł http://warszawa.dlastudenta.pl/studia/artykul/Jak_ulatwic_sobie_przeprowadzke_do_nowego_mieszkania,114553.htmlzawsze możecie się dowiedzieć czegoś nowego o przeprowadzkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jena Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wzięłam firmę MEGAM i dorzucili mi nawet taśmy za free A tak poważnie to bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anne1 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 W Warszawie dobrą firmą do przeoprowadzek jest Fast Removals. Ładunki zabezpieczone, wszystko dojeżdża całe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mamamia Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o Warszawę, to moim zdaniem bezkonkurencyjna jest JAPA. Firma które przeprowadzała TVP i Radio Polskie raczej poradzi sobie z każdym rodzajem przeprowadzki Mimo tak sporego doświadczenia, nie biorą dużo kasy, także można spokojnie się do nich odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norma23 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jęsli szukasz dobrej firmy do przeprowadzek, zajrzyj tu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Z całego serca polecam firmę www.megam-przeprowadzki.plLepiej nie mogłam trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielNieznanowski Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Przy przeprowadzce do nowego mieszkania jakieś pół roku temu korzystaliśmy z http://przeprowadzkiwarszawa.net/Kilka dni wcześniej przywieźli nam różnej wielkości kartony do pakowania. W trakcie przeprowadzki pomogli w demontażu mebli, a tych których nie udało się rozmontować przewieźli na odpowiednich wózkach. Tak samo przy sprzęcie agd. Wszystko zostało zabezpieczone folią bąbelkową i pasami. Wszystko dojechało bez żadnych uszkodzeń więc spokojnie mogę ich polecić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi