Kategorie
Skocz do zawartości

Najlepsza firma przeprowadzkowa warszawa

Gość Meg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Rozumiem, że w grę wchodzi przeprowadzka na terenie kraju, tak? Jeśli odległość jest nieduża i masz znajomego z większym samochodem to chyba warto pokombinować samemu.

Ja niedługo będę przeprowadzać się zagranicę i to jest większe wyzwanie. Póki co znalazłam tylko jedną firmę, która się tym zajmuje: http://jupiter-przeprowadzki.pl/przeprowadzki-niemcy

Z tego co widzę krajowe przeprowadzki też mają w ofercie, więc może Tobie też się przydadzą.

• 1 miesiąc temu...

Nie zawsze znajomi są chętni do pomocy w takich sytuacjach, zwłaszcza gdy do przewiezienia są np. duże meble. Ja korzystałem podczas przeprowadzki z pomocy http://przeprowadzki-solid.pl/ i nie mogę złego słowa na pracujących w tej firmie panów powiedzieć. Uwinęli się zarówno z załadunkiem, jak i rozładunkiem bardzo szybko, a i koszt ich usług nie był zbyt wysoki.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Poszukuje dobrej, sprawdzonej formy do przeprowadzki. Może ktoś zna takową i może polecić. Warszawa i okolice.

Meg

Miesiąc temu przeprowadziłem się z firmą MEGAM. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Tydzień wcześniej dostarczyli kartony i taśmy do pakowania. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Ja podobnie jak koleżanka polecam FUSa z Lublina, naprawdę sprawnie poszło, a gratów mieliśmy sporo. Przeprowadzka całego mieszkania udała się w jeden dzień, łącznie ze spakowaniem, przewiezieniem i ustawieniem. Pomocni i uczynni no i co ważne ceny mają OK. Polecam

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Jeżeli chodzi o Warszawę, to moim zdaniem bezkonkurencyjna jest JAPA. Firma które przeprowadzała TVP i Radio Polskie raczej poradzi sobie z każdym rodzajem przeprowadzki wink.png Mimo tak sporego doświadczenia, nie biorą dużo kasy, także można spokojnie się do nich odzywać. 

Przy przeprowadzce do nowego mieszkania jakieś pół roku temu korzystaliśmy z http://przeprowadzkiwarszawa.net/

Kilka dni wcześniej przywieźli nam różnej wielkości kartony do pakowania. W trakcie przeprowadzki pomogli w demontażu mebli, a tych których nie udało się rozmontować przewieźli na odpowiednich wózkach. Tak samo przy sprzęcie agd. Wszystko zostało zabezpieczone folią bąbelkową i pasami. Wszystko dojechało bez żadnych uszkodzeń więc spokojnie mogę ich polecić dalej.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...