Kategorie
Skocz do zawartości

Oryginalny prezent na walentynki

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki oryginalny, wyjątkowy i nietuzinkowy prezent podarować na walentynki? Zobacz nasze wyjątkowe propozycje od DaWanda: niebanalny plakat, pluszowa zabawka "Kot Behemot", mydło glicerynowe - "sztuczna szczęka", wieszak na ubrania, klucze "Tam są drzwi". Zaskocz swoją drugą połówkę nietypowym prezentem.

Powrót do artykułu: Oryginalny prezent na walentynki

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Możesz delikatnie podpytać się dziewczyny o to co chciałaby dostać na walentynki. 

Na pewno sprawdzonym prezentem są kwiaty,  Myślę,ze każda dziewczyna oczekuje tego na ten dzień :)

Wieczorem proponuję zaprosić ją na kolację ( radzę zarezerwować trochę wcześniej miejsca).

Fajnym pomysłem jest jeszcze jedna z takich gier erotycznych:

Przetestowaliśmy to jakiś czas temu z moją wybranką. Na walentynki będzie kolejna okazja :) 

My z drugą połową nie jesteśmy wielkimi zwolennikami tego święta, ale jakiś drobiazg, gest, zawsze mile widziany. Moja kobieta dostanie tradycyjny prezent - kwiaty i czekoladki:) Wedlowskie wiśnie z alkoholem smile.png

• 2 tygodnie później...

My z drugą połową nie jesteśmy wielkimi zwolennikami tego święta, ale jakiś drobiazg, gest, zawsze mile widziany. Moja kobieta dostanie tradycyjny prezent - kwiaty i czekoladki:) Wedlowskie wiśnie z alkoholem smile.png

Dokładnie. Również dziwię się osobą, które wydają duże szumy na niewiadomo jakie prezenty. Najważniejsza jest przecież pamięć. Może być jakaś niedroga biżuteria bestsilver.pl  lub jak wyżej czekoladki.

Gość RemigiuszWianek

Ja swojej kobiecie tradycyjnie kwiaty kupiłem i dodatkowo taki większy prezxent czyli torebkę tutaj www.avanti.sklep.pl/kategoria/torebki-wizytowe bo wczesniej sobie ją upatrzyła wink.png

• 2 tygodnie później...

Haha świetne te prezenty, tylko ciekawe jak Panie na nie zareagują? Ostatnio kolega opowiadał mi o takim zaskakującym prezencie czyli zabiegu depilacji nóg (tak to nie żart) takim o to laserem - http://www.laserglamour.pl/index.php/zabiegi-depilacji-laserowej-w-lodzi/laser-light-sheer-duet-lodz.html , dziewczyna poszła, ale czula się nie swojo ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

A może coś bardziej nietypowego i praktycznego? Na prezent polecam np. warsztaty makijażu indywidualnego. http://fam-makeup.pl/kursy/warsztaty_makijazu_indywidualnego_.html
To profesjonalne konsultacje z zakresu makijażu od podstaw. Zajęcia kierowane są do kobiet chcących zmienić i udoskonalić swój codzienny wizerunek oraz nauczyć się czegoś nowego tongue.png Jest tam też wiele innych kursów np. charakteryzacji, ogólnie świetna rzecz i większość dziewczyn powinna być zadowolona wink.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Najlepszym prezentem na każdą, ale to każdą okazję są kwiaty. Najlepiej oczywiście, żeby dostarczył je kurier, bo wtedy jest to prowadziwa niespodzianka. Takie zlecenia realizuje kwiaciarnia Kwiatowa Przesyłka. Zamówienia można składać tutaj http://www.kwiatowaprzesylka.pl . Zawsze wszystko dostarczają na czas.

• 3 tygodnie później...

Lot balonem to na pewno ciekawy pomysł ale nie każdego na to stać. Nie jest to takie tanie. Sam raczej bym sobie na coś takiego nie mógłbym pozwolić. Poza tym czy w lutym można latać balonem? Czy pogoda aby nie jest na to za kiepska? 

Sam polecam gazetę dla swojej kobiety:

http://www.gazetomania.pl/prezent-na-walentynki.action

Na stronie obecnie możecie zamówić dedykowaną dla swojej ukochanej gazetę z artykułem o Was na 1 stronie. Potem podmieniacie to do dowolnej gazety dostępnej w kioskach. Sam wykorzystałem taki prezent rok temu. Moja żona była bardzo zaskoczona jak zobaczyła co jej podarowałem ( oczywiście pozytywnie).

Myślę że oryginalnym prezentem na walentynki dla kobiety będzie dobrej jakości bielizna, polecam zajrzeć tutaj www.ekskluzywna.pl/bokserki właśnie przeglądam oferty i tutaj ogrom czerwonych ciuszków dla kobiet mnie przerósł, a jest to ulubiony kolor mojej żony.

• Dodaj nową pozycję...