Kategorie
Skocz do zawartości

Ile kosztuje wynajęcie detektywa?

Gość Jolka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

Ceny są różne, ale nie am co brać najtańszych. Serio, detektyw kosztuje, ile - zalezy od miasta.  I zlecenia oczywiście. We Wrocławiu moge polecić Pania Skrzypek, która nam pomagała, nie jest detektywem najtańszym, ale za jakosć się płąci, po prostu 

• 1 miesiąc temu...

Prede, zgadzam sie. O tej pani detektyw też słyszałem wiele dobrego, akurat od znajomego prowadzącego dość dużą firmę. I fakt jest taki, że nie am co iść po najtańszych. To tak jak najtańsze buty, spodnie czy makaron - nie spodziewajmy się wysokiej jakosci, nawet średniej. Jeżeli ktoś wie, że jest naprawdę dobry, to będzie się po prostu cenił. 

• 2 miesiące temu...

Nie można tego tak łatwo na 100% napisać ile kosztuje wynajęcie takiego specjalisty. Wszystko zalezy od zlecenia oraz od trudności w jego wykonaniu. Zwykle przy mniejszych zleceniach stosuje się stawkę godzinową. Przy wiekszych rozlicza się na ryczałcie. Poza tym inaczej wycenia się sytuacje prywatne. Inaczej sprawy finansowe, gospodarcze. Sugeruję nie oszczędzać i zdecydować się na solidne biuro detektywistyczne. Zapłacicie więcej, ale przynajmniej bedziecie mieli pewnosć,że cała sprawa zostanie wykonana dobrze i otrzymacie solidne dowody z podstawą prawną do ich wykorzystania. Ze swojej strony polecam tą agencję : http://pandetektyw.pl/. Jakiś czas temu korzystała z jej usług firma w jakiej obecnie pracuję. 

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Jeśli zatrudnia się kogoś na naprawdę ważne stanowisko w firmie to dobrze jest sobie taką osobę wcześniej sprawdzić. Mi pomaga od długiego już czasu Tomasz Anioł i jego biuro (telefon masz na aniolkrupski.pl) zawsze dokładny i przygotowany jeszcze nie musiałem narzekać.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Prawda jest taka, że wszystko zależy od konkretnej sprawy. Na pewno nie są to tanie usługi, ale niejednokrotnie tylko w ten sposób można zdobyć potrzebne informacje. Tutaj https://www.veriv.pl/index.php/uslugi-detektywistyczne/ jest namiar na biuro detektywistyczne, które zajmuje się nawet najbardziej skomplikowanymi sprawami. Mają świetnych detektywów. Można u nich sprawdzić ceny. 

• 4 tygodnie później...
Gość blondi1982

Opiszę swoją sytuację. Trzy lata wcześniej mąz zaczął się dziwnie zachowywać. Stał się wobec mnie agresywny. Zaczęły mu przeszkadzać dzieci. Twierdził, że kocha mnie i córeczki, ale ... . Przychodził do domu coraz później z pracy. Wcześniej nie mogłam się od niego odgonić, a w tym czasie seks był szybki i wymuszony. Teraz tak to widzę. Wtedy myślałam, że jest przemęczony. Głupia i naiwna. Jestem wściekła na siebie, że tak długo dałam sobie mydlić oczy. Po jakimś czasie zorientowałam się, że jest coś naprawdę nie tak. Próbowałam na własną rękę sprawdzić czy nie ma kogoś na boku. Wierzcie mi to nie takie proste. Koleżanka poradziła mi żeby zwrócić się do detektywa. Dała mi namiary na takiego którego znała (a co mi tam: detektywagency.pl). Minęło już trochę od tego czasu i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na niego. Mam porządne alimenty na dzieci. Mój były nie mógł się wyprzeć tego co robił po pracy i kiedy był na niby delegacjach i wyjazdach służbowych. W sądzie detektyw był jako świadek, a dowody zdrady dostarczone przez niego dawały mi przewagę. Nie chciałam się mścić, ale sam sobie zasłużył. Był dla mnie wszystkim. Sąd zasądził jego winę. Gdyby mi się noga powinęła w życiu to należą mi się alimenty od niego (proszę tego nie oceniać był dla mnie wszystkim i co zrobił, ale to jego wola). Jeszcze dobry prawnik to  podstawa. Wielu jest ciotowatych (przepraszam ale tak jest) i nie wartych złamanego grosza. Mogę polecić i detektywa i adwokata na śląsku. Piszcie na mojego maila. Nie byłabym szcześliwa z mężczyzną, który nie był mi wierny. Niczego nie żałuję. Jestem szczęśliwa. Mam kogoś kto mnie nie zdradzi. WIEM TO.

Dałam znać detektywowi kiedy do mnie były zadzwonił, że zostaje dłużej w pracy. Raz rzeczywiście został dłużej. Chciałam zrezygnować, ale podkusiło mnie żeby jeszcze raz spróbować jechał na wyjazd niby służbowy do innej miejscowości. Tam spotkał się na obiedzie z tą piz*ą. Wiedziała, że jest żonaty i ma dzieci. Na zdjęciach było widać jak ją całuje i obejmuje. Przepraszam, ale nawet nie wiesz kurw... jak to boli. Jednak jak pisałam teraz nie żałuję. Poszli do hotelu. Mam zdjęcia, których się nie wyparł w sądzie. Mam jeszcze satysfakcję, że po wszystkim kopnęła go w d*pę i nie są razem. Kosztowało mnie to 2300zł u detektywa. Adwokat skasował 3500zł z dojazdami na rozprawy. Zeby udowodnić jego winę uważam, że było warto wydać taka kasę.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Ja korzystałem z usług agencji Temida z Warszawy. Ceny są mocno zróżnicowane, najwięcej informacji znajdziesz w internecie co do cen to cena 1500 zł za dzień to średnia cena za jeden dzień pracy, a nawet i do 2000 zł za dobę biorą agencje detektywistyczne czy prywatni detektywi. Polecam http://agencjatemida.pl/blog-detektywistyczny/ Blog detektywistyczny na stronie Agencji Temida! 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość Katarzyna

Detektyw Trelka, polecam gościa! kozak! www.detektytrelka.pl Tak jak obiecałem będę Pana wszędzie polecał! Marek z Rogoźna

Skorzystałem również z biura detektywistycznego trelka i polecam! Najlepsi!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...