Gość Jolka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ile kosztuje wynajęcie detektywa - czy może ktoś wie. Musze wyjaśnić kilka spraw rodzinnych, zastanawiam się jakie to koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Frela Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jeżeli interesują Cię koszty, to na stronie grupy detektywistycznej trójmiasto jest cennik (to chyba nie jest zbyt powszechna praktyka?) w każdym razie, z tego co widze wiele nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prede Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ceny są różne, ale nie am co brać najtańszych. Serio, detektyw kosztuje, ile - zalezy od miasta. I zlecenia oczywiście. We Wrocławiu moge polecić Pania Skrzypek, która nam pomagała, nie jest detektywem najtańszym, ale za jakosć się płąci, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Możesz zajrzeć tutaj - detektyw pszczyna, jeśli szukasz dobrego detektywa z śląska. Myślę, że najlepiej indywidualnie zapytać o koszty konkretnych usług. Myślę, że najważniejsze jest to, aby wybrać solidnych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zależy od sprawy. Nie ma przecież tak, że każda kosztuje dokładnie tyle samo. Zresztą trzymajcie namiary - http://www.sdao.plPomoc takiego fachowca musi kosztować, tym bardziej jeśli chcecie kogoś z doświadczeniem i umiejętnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meseh Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Prede, zgadzam sie. O tej pani detektyw też słyszałem wiele dobrego, akurat od znajomego prowadzącego dość dużą firmę. I fakt jest taki, że nie am co iść po najtańszych. To tak jak najtańsze buty, spodnie czy makaron - nie spodziewajmy się wysokiej jakosci, nawet średniej. Jeżeli ktoś wie, że jest naprawdę dobry, to będzie się po prostu cenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie można tego tak łatwo na 100% napisać ile kosztuje wynajęcie takiego specjalisty. Wszystko zalezy od zlecenia oraz od trudności w jego wykonaniu. Zwykle przy mniejszych zleceniach stosuje się stawkę godzinową. Przy wiekszych rozlicza się na ryczałcie. Poza tym inaczej wycenia się sytuacje prywatne. Inaczej sprawy finansowe, gospodarcze. Sugeruję nie oszczędzać i zdecydować się na solidne biuro detektywistyczne. Zapłacicie więcej, ale przynajmniej bedziecie mieli pewnosć,że cała sprawa zostanie wykonana dobrze i otrzymacie solidne dowody z podstawą prawną do ich wykorzystania. Ze swojej strony polecam tą agencję : http://pandetektyw.pl/. Jakiś czas temu korzystała z jej usług firma w jakiej obecnie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwhite80 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 To wszystko zależy od sprawy, prywatny detektyw wycenia swoje usługi indywidualnie, chyba nie ma cennika , który by uniwersalnie pasował. Ja Ci mogę polecić świetną agencję detektywistyczną - http://www.nemezis24.pl/, zobacz sobie koniecznie ich ofertę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość verts Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jeśli zatrudnia się kogoś na naprawdę ważne stanowisko w firmie to dobrze jest sobie taką osobę wcześniej sprawdzić. Mi pomaga od długiego już czasu Tomasz Anioł i jego biuro (telefon masz na aniolkrupski.pl) zawsze dokładny i przygotowany jeszcze nie musiałem narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertson Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ja korzystałem z usług w kwestii rozwodowej https://detektyw.com.pl/czy-i-kiedy-warto-uzyskac-rozwod-z-orzeczeniem-o-winie/ale wiem z wielu źródeł, że to sprawdzona i dobra agencja. Koszty zależne są od wielu czynników, dlatego najlepiej pytać bezpośrednio w agencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Detektyw Trelka, polecam gościa! kozak! www.detektytrelka.pl Tak jak obiecałem będę Pana wszędzie polecał! Marek z Rogoźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertiPatrycja Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Polecam pana Husarskiego (tutaj jest kontakt do agencji - http://detektywhusarski.pl/).Mają licencję działają szybko i dyskretnie, a sam materiał dowodowy był dla sądu w stu procentach wystarczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawartt23 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jeżeli jesteś osobą która potrzebuje usług detektywistycznych to polecam detektyw kraków. Ta firma jest na rynku od wielu lat i rozwiązali oni wszystkie zlecenia. Potrzebujesz dowodów jakiegoś zachowania? Kieruj swoje kroki prosto do tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Zalezy do jakiej sprawy i jej trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boddekk Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Poczytajcie tutaj na tym blogu jakie zadania ma agencja detektywistyczna i ile to kosztuje. Ciekawostki, wskazówki, super informacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 To chyb zależeć będzie od cennika danego detektywa :) W każdym razie jak dla mnie takie usługi są raczej przereklamowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Prawda jest taka, że wszystko zależy od konkretnej sprawy. Na pewno nie są to tanie usługi, ale niejednokrotnie tylko w ten sposób można zdobyć potrzebne informacje. Tutaj https://www.veriv.pl/index.php/uslugi-detektywistyczne/ jest namiar na biuro detektywistyczne, które zajmuje się nawet najbardziej skomplikowanymi sprawami. Mają świetnych detektywów. Można u nich sprawdzić ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blondi1982 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opiszę swoją sytuację. Trzy lata wcześniej mąz zaczął się dziwnie zachowywać. Stał się wobec mnie agresywny. Zaczęły mu przeszkadzać dzieci. Twierdził, że kocha mnie i córeczki, ale ... . Przychodził do domu coraz później z pracy. Wcześniej nie mogłam się od niego odgonić, a w tym czasie seks był szybki i wymuszony. Teraz tak to widzę. Wtedy myślałam, że jest przemęczony. Głupia i naiwna. Jestem wściekła na siebie, że tak długo dałam sobie mydlić oczy. Po jakimś czasie zorientowałam się, że jest coś naprawdę nie tak. Próbowałam na własną rękę sprawdzić czy nie ma kogoś na boku. Wierzcie mi to nie takie proste. Koleżanka poradziła mi żeby zwrócić się do detektywa. Dała mi namiary na takiego którego znała (a co mi tam: detektywagency.pl). Minęło już trochę od tego czasu i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na niego. Mam porządne alimenty na dzieci. Mój były nie mógł się wyprzeć tego co robił po pracy i kiedy był na niby delegacjach i wyjazdach służbowych. W sądzie detektyw był jako świadek, a dowody zdrady dostarczone przez niego dawały mi przewagę. Nie chciałam się mścić, ale sam sobie zasłużył. Był dla mnie wszystkim. Sąd zasądził jego winę. Gdyby mi się noga powinęła w życiu to należą mi się alimenty od niego (proszę tego nie oceniać był dla mnie wszystkim i co zrobił, ale to jego wola). Jeszcze dobry prawnik to podstawa. Wielu jest ciotowatych (przepraszam ale tak jest) i nie wartych złamanego grosza. Mogę polecić i detektywa i adwokata na śląsku. Piszcie na mojego maila. Nie byłabym szcześliwa z mężczyzną, który nie był mi wierny. Niczego nie żałuję. Jestem szczęśliwa. Mam kogoś kto mnie nie zdradzi. WIEM TO.Dałam znać detektywowi kiedy do mnie były zadzwonił, że zostaje dłużej w pracy. Raz rzeczywiście został dłużej. Chciałam zrezygnować, ale podkusiło mnie żeby jeszcze raz spróbować jechał na wyjazd niby służbowy do innej miejscowości. Tam spotkał się na obiedzie z tą piz*ą. Wiedziała, że jest żonaty i ma dzieci. Na zdjęciach było widać jak ją całuje i obejmuje. Przepraszam, ale nawet nie wiesz kurw... jak to boli. Jednak jak pisałam teraz nie żałuję. Poszli do hotelu. Mam zdjęcia, których się nie wyparł w sądzie. Mam jeszcze satysfakcję, że po wszystkim kopnęła go w d*pę i nie są razem. Kosztowało mnie to 2300zł u detektywa. Adwokat skasował 3500zł z dojazdami na rozprawy. Zeby udowodnić jego winę uważam, że było warto wydać taka kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaellok Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Każda sprawa wymaga indywidualnej wyceny bowiem jest kilka czynników które kształtują cenę: ilość detektywów prowadzących sprawępoziom trudności sprawyilość dniilość godzinmiejsce działańWięcej informacji można znaleźć na https://www.scdetektywi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerw Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jak dla mnie to nie jest wcale taka tania sprawa, generalnie możesz samemu spróbować swoich sił, zerknij tutaj: https://gospy.pl/gadżety detektywistycznie są takie drogie, a mogą okazać się naprawdę skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1987 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Cześć, zostawiam Ci kontakt do sprawdzonego detektywa http://atutdetektyw.pl który ma duże doświadczenie w różnych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caryk88 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Napisz do tego detektywa http://detektywtomaszaniol.pl/ . Prowadził jedną sprawę w mojej rodzinie. Akurat nie było to związane ze zdradą, ale wiem, że zajmuje się też takimi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekWilk Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ja korzystałem z usług agencji Temida z Warszawy. Ceny są mocno zróżnicowane, najwięcej informacji znajdziesz w internecie co do cen to cena 1500 zł za dzień to średnia cena za jeden dzień pracy, a nawet i do 2000 zł za dobę biorą agencje detektywistyczne czy prywatni detektywi. Polecam http://agencjatemida.pl/blog-detektywistyczny/ Blog detektywistyczny na stronie Agencji Temida! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 To drogie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Detektyw Trelka, polecam gościa! kozak! www.detektytrelka.pl Tak jak obiecałem będę Pana wszędzie polecał! Marek z RogoźnaSkorzystałem również z biura detektywistycznego trelka i polecam! Najlepsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi