Albert Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Widzieliscie już tegoroczny ranking niezawodności Consumer Reports Reliability? można powiedzieć, że Lexus zdominował ranking. Tutaj macie artykuł do poczytania http://mototarget.pl/news,lexus_bryluje_w_kolejnym_rankingu_niezawodnosci,18835.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinku Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mercedes zaliczył niezły spadek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Mercedesy ostatnio straciły na jakości. To już nie to co stare dobre mercedesy do 1992. Lexusy faktycznie są dość niezawodne. Nawet policja w Dubaju się o nie pokusiła - http://mototarget.pl/news,lexus_rc_f_patroluje_ulice_dubaju,19172.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldem Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 One wszystkie są niezwodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albinafir Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Lexus bije wszystkich na głowę, a co do Mercedesów to trochę kuleją ostatnimi czasami. Myślę jednak, że odbiją się w dołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trigu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mercedes to niech spadnie do tego dołka i nie wychodzi. Aktualnie jedna z gorszych marek, to już nie te same auta co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankostk Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Wszystkie są niezawodne! nie ma co do tego wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenczyk Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 A gdybyście mieli wskazać jakieś auto takie do 100 tys zł, pod względem ceny do jakości i niezawodności. To co to by było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Trochę tego jest. Rozumiem, że ma to być jakiś sedan? Sprawdź sobie chociażby Nową Kia Optyma. W budżecie do 100 tys zł udałoby Ci się kupić już całkiem fajne wyposażenie, silnik benzynowy, 2.0 o mocy 163KM przy tej masie samochodu daje już naprawdę interesujące wrażenia z jazdy. Tutaj specyfikacja poszczególnych modeli: http://www.landcar.pl/Druga propozycja to Mini np Mini One podstawowa wersja zaczyna się od około 80 tys zł. Tutaj specyfikacja poszczególnych modeli: https://www.mini.com.pl/pl_PL/home/range/mini-3-door-hatch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlykot Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Oczywiścei najbardziej niezawodne są niemiecki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligru Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Słyszeliście, że Polska również ma swój wkład w poprawę jakości samochodów? Mamy firmy, które zajmują się kontrolą jakości w branży automotive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Samochód warto zabezpieczyć przed kradzieżą. Niezawodne systemy antykradzieżowe do samochodu oferuje firma Niedźwiedź-Lock. Polecam ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albin Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Z tego co kojarze to co roku toyota jest wysoko w rankingach niezawodności, mam aurisa i w sumie mogę się pod tym podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ja mam przekonanie do Porsche. Jeżdżę takim kilkuletnim i teraz chciałbym je sprzedać i kupić nowy z salonu Porsche Centrum Sopot. Jeszcze nigdy nie miałem elektryka, a Taycan nie tylko wizualnie świetnie się prezentuje. Dbałość o środowisko też ma dla mnie znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deszczowka Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Widzieliście nowy twór Mercedesa? Mix Mercedesa i Reno Kango, Mercedes Citan. Jeszcze nie widziałem na żywo ale nie wróżę temu czemuś sukcesu. Zarówno samochody jednej jak i drugiej firmy nie grzeszą ostatnio jakością. __________________________ Zbiorniki na deszczówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi