Gość Detektyw Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Zebranie odpowiednio mocnego materiału dowodowego może znacznie przyspieszyć procesy w sprawach cywilnych, rodzinnych, rozwodowych, gospodarczych, majątkowych etc. Warto mieć asa w rękawie! Prywatny detektyw z ponad 22 letnim doświadczeniem pooże rozwiązać problemy na tle prywatnym i biznesowym udzielając skutecznej pomocy z zachowaniem dyskrecji.Środki i sposoby działań dobierane są do specyfiki i rodzaju sprawy tak aby wykonana została szybko i sprawnie – na ile to możliwe, a zarazem z oczekiwanym efektem. W razie potrzeby uczestniczymy w postępowaniach sądowych a nasze materiały detektywistyczne stanowią mocny materiał dowodowy w postępowaniach rodzinnych, cywilnych i innych, praktycznie niemożliwy do podważenia przez stronę przeciwną. Dlatego też przeważnie sądy kwalifikują je jako dowody w postępowaniach cywilnych.Po zakończeniu działań Zleceniodawca otrzymuje pełny raport pod nazwą „Sprawozdanie końcowe”, zawierający szczegółową informację o przebiegu i wynikach podejmowanych czynności oraz załączniki w postaci nagrań foto-filmowych i inne. Biuro Detektywistyczne: PPHU RO-MAN Sp. Z O.O. ul. Moniuszki 19, tel.fax.: +48 12 412 0447 tel.kom.: +48 603 125 975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek.L Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dobrą ofertę mają detektywi z portalu www.spy24.pl. Pomogli mi podczas poszukiwań syna. Chłopak został porwany i gdyby nie detektywi to nie wiem, czy by się udało tak szybko ustalić miejsce jego pobytu. Także za nich mogę ręczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasik86 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Tak to jest gra warta świeczki, detektyw bardziej się postara niż Policja, to wynika z charakterystyki jego pracy, jest niezależnym specjalistom wynajętym przez daną stronę :) W Katowicach i okolicy polecam http://www.detektywistyka.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutko Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Tu się zgadzam, że lepszy detektyw niż policja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirkonq3 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Korzystałem z usług Hedrona, przęstępstwa gospodarcze. Szysi i skuteczniejsi od Policji ze względu na podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A jakie są zarobki w tym zawodzize? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A jakie są zarobki w tym zawodzize? Myślisz, że ktoś Ci się pochwali swoimi zarobkami? .... he he he... Po to, żeby konkurencja zadziałała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepke Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dobry detektyw potrafi zarobić naprawdę duże pieniądze. Ale powtarzam dobry. NIe każdy nadaje się do tego zawodu bo trzeba tutaj mieć pewne cechy osobnicze . Duża pewność siebie, zdolność pojmowania faktów.Na stronie znajduje się artykuł"http://www.postawnaswoim.pl/kariera/ile-zarabia-detektyw-zarobki-w-polsce/ Tyle zarobisz ile masz zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zobacz - http://detektyw-medard.plTakich agencji jest całe mnóstwo, a dobrze zarabiają wyłącznie goście, którzy siedzą w temacie od dawna i po prostu mają bazę klientów. Tutaj jednak nie ma ogromu zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Szukając detektywa na śląsku warto zajrzeć sobie do biuro detektywistyczne bielsko . Moim zdaniem to naprawdę dobry detektyw, więc może również i was zainteresują dostępne u nich usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakarat Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Na terenie Lublina działa świetna agencja detektywistyczna Lublin . Oferują różnorodne rozwiązania, które są w stanie spełnić wymagania nawet najbardziej wymagających klientów. Uważam, że naprawdę warto skorzystać z tego typu profesjonalnych usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roge Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zarobki są duże ale i sama praca prywatnego detektywa to duże ryzyko i wymaga określonych umiejętności. Cennik zazwyczaj jest dopasowany do rodzaju sprawy bo wiadomo, złapanie na zdradzie małżonka a jakaś gruba sprawa gospodarcza lub wykrywanie oszustw finansowych to są różne rzeczy i wymagają innego nakładu pracy. W sumie bez znaczenia jaki jest problem - mogę polecić Biuro Detektywistyczne Poznań wiem że w razie potrzeby są mobilni i prowadzą sprawy na terenie całego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zann Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Znam w sumie tylko jednego detektywa nazywa się Tomasz Anioł , prowadzą agencję we dwójkę z jeszcze jednym facetem. Dużo mi pomógł jak szukałem brata, zostaliśmy rozdzieleni w domu dziecka i ślad po nim zaginął, dopiero detektyw odnalazł brata..w Australii. Najlepiej kontaktować się telefonicznie, ja dzwoniłem na 537 437 112. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertson Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Znalazłem właśnie ciekawy artykuł dotyczący materiału dowodowego zebranego przez detektywów. Można go przeczytać tutaj https://detektyw.com.pl/material-dowodowy-zebrany-przez-detektywa/ Jest to kwestia dość skomplikowana, dlatego tym bardziej warto wybierać detektywów z bagażem doświadczeń i wiedzą w swojej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Tutaj https://www.veriv.pl/index.php/uslugi-detektywistyczne/ jest też namiar na biuro detektywistyczne. Profesjonalne usługi w tej branży to podstawa. Ważnym atutem jest doświadczenie, dlatego też warto przejrzeć kilka ofert i wybrać najlepszą, aby szybko i skutecznie zdobyć informacje, które nas interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolajna007 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ja mogę polecić Abital z Warszawy. Mają bardzo profesjonalny zespół, potrzebne narzędzia i działają bardzo dyskretnie. Mają doświadczenie w różnych sprawach. Najlepiej jest się do nich zgłosić i po prostu obdgadać swoją sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekk Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja też korzystałem z usług detektywa i jeśli chcecie zdobyć solidny dowód w jakiejś sprawie to zdecydowanie doradzić mogę wam takie usługi detektywa, u mnie w każdym razie sprawdziło się to doskonale. Konkretnie korzystałem z usług biura detektywistycznego DETACOM z Sosnowca detcom.com.pl i oceniam ich jak najlepiej, mega profesjonalizm i w porządku stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Myślę, że w każdym większym mieście znajdzie się dobre biuro detektywistyczne. Jeśli chodzi o Rybnik i okolice mogę zaproponować ich http://www.detektyw-androsz.pl/ . Wiem, że to zespół ludzi z pasją i doświadczeniem, a także ogromną wiedzą. Mają szeroki zakres usług i mogą pomóc w wielu tematach. Warto zadzwoń i zapoznać się ze szczegółową ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilwaw Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić SpyPlus Detektyw Warszawa - prowadzili mi sprawę rozwodową - zrobili co do nich należy. Wiem, że specjalizują się w rozwodach i robią wywiad gospodarczy, na moim przykładzie wychodzi im to całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigi76 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Chcąc dobrać dobrego prywatnego polecam z własnego doświadczania agencje detektywistyczna ProDetektyw, https://prodetektyw.pl/.Maja dobrą ofertę oraz konkretnych detektywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzenabe Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ciężko wybrać dobrego detektywa. Mamy do wyboru opinie w internecie lub opinie znajomych którzy już korzystali. akurat mam okazję pracować w jednym biurze i wiem że u nas jest bardzo wysoka jakość obsługi. Także szczerze polecam Agencja Detektywistyczna Temida z siedzibą w centrum Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caryk88 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Potwierdzam, że jeśli chodzi o Pana Tomasza Anioła (www.detektywtomaszaniol.pl) to można dzięki niemu zupełnie inaczej poprowadzić sprawę rozwodową. Super doświadczenie i w kilka dni kompleksowo zebrał dla mnie materiały, które dały dowody na zdradę żony. I potem zupełnie inna była moja pozycja już w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca No to jak będziecie także szukali najwyższej jakości w zakresie wyboru odpowiednich akcesoriów szpiegowskich to mogę polecić do sprawdzenia ofertę przygotowaną przez https://24a-z.pl/kamery-przewodowe-i-akcesoria-c-115.html gdzie akurat świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje zarówno jeśli chodzi o kamery przewodowe oraz akcesoria. Fachowe doradztwo, terminowość realizacji i jednocześnie obsługa która na pewno pomoże w podjęciu jak najlepszej decyzji zakupowej pod konkretne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Polecam usługi biura detektywistycznego, do którego namiar znajdziecie w tym interesującym artykule https://www.naszekujawy.pl/ile-kosztuje-zostanie-detektywem-i-ile-detektyw-wroclaw-zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agus123 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Pewnie, że tak. Zebranie odpowiednich dowodów może być trudne, ale z pomocą detektywa wszystko powinno się udać. Najczęściej z pomocy detektywa korzystają osoby, które potrzebują pomocy w temacie spraw rodzinnych. Wiadomo, udowodnienie zdrady nie jest proste, więc detektyw pomoże zebrać dowody. W Warszawie jest Agencja detektywistyczna Pozaroszczyk, która pomaga w takich tematach. Tutaj https://www.pozaroszczyk.pl/zdrady-malzenskie/ macie więcej info. Rzetelni, dyskretni i z kompleksowym podejściem do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi