Kategorie
Skocz do zawartości

Szukam adwokata od ubezpieczeń społecznych z Łodzi

Gość Alicja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 lata później...

Nie gwarantuję ci, czy na pewno mają czas, ale podejrzewam, że sama tematyka nie będzie specjalnym problemem. A zresztą, wszystko macie pokazane tutaj - http://www.lodz-adwokat.pl/

Zadzwoń, dogadaj się, zapytaj o możliwości. Teoretycznie wszystko powinno być do ogarnięcia.

No i fakt - adwokat tylko z polecenia, bo inaczej mogą wyjść z tego wyłącznie problemy. 

• 9 miesięcy temu...

W Łodzi w sprawach z prawa pracy i przeciwko ZUS-owi specjalizuje się adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Trafiłam do niego ze swoją sprawą, którą nik nie chciał się zająć i wygrałam. Tu jest namiar do niego 426780078

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Dzień dobry, ja również korzystałam z pomocy Pana Mecenasa Chróścielewskiego w mojej sprawie przeciwko ZUSowi. Sprawa nie była prosta i łatwa, ale Pan adwokat poradził sobie z nią doskonale. Sprawa w sądzie przebiegła bardzo sprawnie i co najważniejsze mamy wygraną! Polecam serdecznie.

• 4 miesiące temu...

Ja bym chciała polecić Pana Adwokata Piotra Szybkę (tel. 666 600 773). Prowadził moją sprawę z ZUS, który po kilkunastu latach płacenia składek stwierdził, że nie mam prawa do zasiłku! Dzięki pomocy Mecenasa sprawa została wygrana i oczywiście ZUS zasiłek wypłacił :).

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...