Gość Alicja Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Szukam adwokata od ubezpieczeń społecznych z Łodzi. Sprawa nie jest prosta, dlatego szukam osoby, która typowo w tym siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 A byłaś w Kancelarii Meritum na Kościuszki? Oni tam się zajmują właśnie takimi sprawami. Jeśli nie masz czasu przejść się do nich to możesz skorzystać z porady online. Zajrzyj sobie na ich stronę http://poradyprawne-kancelaria.pl Masz tam dane kontaktowe oraz zakres usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Szukam adwokata od ubezpieczeń społecznych z Łodzi. Sprawa nie jest prosta, dlatego szukam osoby, która typowo w tym siedzi.polecam www.adwokatweb.eu byłam zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nie gwarantuję ci, czy na pewno mają czas, ale podejrzewam, że sama tematyka nie będzie specjalnym problemem. A zresztą, wszystko macie pokazane tutaj - http://www.lodz-adwokat.pl/Zadzwoń, dogadaj się, zapytaj o możliwości. Teoretycznie wszystko powinno być do ogarnięcia.No i fakt - adwokat tylko z polecenia, bo inaczej mogą wyjść z tego wyłącznie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MOniczka Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 W Łodzi w sprawach z prawa pracy i przeciwko ZUS-owi specjalizuje się adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Trafiłam do niego ze swoją sprawą, którą nik nie chciał się zająć i wygrałam. Tu jest namiar do niego 426780078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Przyłączam się do pozytywnych opinii o Panu Mecenasie Chróścielewskim. Jak dla mnie REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dzień dobry, ja również korzystałam z pomocy Pana Mecenasa Chróścielewskiego w mojej sprawie przeciwko ZUSowi. Sprawa nie była prosta i łatwa, ale Pan adwokat poradził sobie z nią doskonale. Sprawa w sądzie przebiegła bardzo sprawnie i co najważniejsze mamy wygraną! Polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cathe Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Ja bym chciała polecić Pana Adwokata Piotra Szybkę (tel. 666 600 773). Prowadził moją sprawę z ZUS, który po kilkunastu latach płacenia składek stwierdził, że nie mam prawa do zasiłku! Dzięki pomocy Mecenasa sprawa została wygrana i oczywiście ZUS zasiłek wypłacił :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata6699 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jak możesz to radzę zdecydować się na Wawrzyńca Chróścielewskiego, bo ten człowiek to cudotwórca w zakresie zusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patti644 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Chróścielewska & Chróścielewski dla mnie najlepsi. Super zakończyli mi sprawę, super warunki. Bardzo SKUTECZNI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi