Gość Paweł Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam,wczoraj zakupiłem przecinarkę do betonu (do kostki kamiennej). Chciałbym zaksięgować zakup środka trwałego- zastanawiam się do jakiej klasyfikacji (KŚT) przyporządkować tego typu zakup.Czy mogę skorzystać z jednorazowej amortyzacji. Wartość netto to 3617,89zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Niestety na sprawach związanych z finansami nie znam się wyjątkowo dobrze, ale według mnie świetnie, że chcesz upewnić się w takiej kwestii. Myślę, że ktoś z obecnych forumowiczów Ci podpowie ;)Ja natomiast mogę wypowiedzieć się jeżeli chodzi o wybór odpowiedniej piły do betonu. Jakiś czas temu pomagałam w wyborze takiego sprzętu mojemu bratu, który prowadzi własną firmę i chciał mieć pewność, że zdecyduje się na sprzęt świetnej jakości, który będzie inwestycją na długie lata. Naszą uwagę zwróciła przede wszystkim oferta Husqvarny - https://www.husqvarnacp.com/pl/maszyny/pily-do-betonu/ - na ich stronie znajdziecie całą masę szczegółów dotyczących sprzętów, które oferują. Dodatkowo mogę powiedzieć Wam, że opinie na temat ich działalności są bardzo dobre i to nie bez powodu. Sprzęt jest świetnie wykonany z dbałością o najmniejszy szczegół. Jeżeli chcecie mieć pewność co do jakości to będzie to na pewno świetny wybór. To firma, która cieszy się ogromną renomą w branży dlatego z czystym sumieniem Wam ich polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi