Kategorie
Skocz do zawartości

Przecinarka do betonu (jaka KŚT?)

Gość Paweł
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wczoraj zakupiłem przecinarkę do betonu (do kostki kamiennej). Chciałbym zaksięgować zakup środka trwałego- zastanawiam się do jakiej klasyfikacji (KŚT) przyporządkować tego typu zakup.

Czy mogę skorzystać z jednorazowej amortyzacji. Wartość netto to 3617,89zł.

• 5 lat później...

Niestety na sprawach związanych z finansami nie znam się wyjątkowo dobrze, ale według mnie świetnie, że chcesz upewnić się w takiej kwestii. Myślę, że ktoś z obecnych forumowiczów Ci podpowie ;)Ja natomiast mogę wypowiedzieć się jeżeli chodzi o wybór odpowiedniej piły do betonu. Jakiś czas temu pomagałam w wyborze takiego sprzętu mojemu bratu, który prowadzi własną firmę i chciał mieć pewność, że zdecyduje się na sprzęt świetnej jakości, który będzie inwestycją na długie lata. Naszą uwagę zwróciła przede wszystkim oferta Husqvarny -  https://www.husqvarnacp.com/pl/maszyny/pily-do-betonu/ - na ich stronie znajdziecie całą masę szczegółów dotyczących sprzętów, które oferują. Dodatkowo mogę powiedzieć Wam, że opinie na temat ich działalności są bardzo dobre i to nie bez powodu. Sprzęt jest świetnie wykonany z dbałością o najmniejszy szczegół. Jeżeli chcecie mieć pewność co do jakości to będzie to na pewno świetny wybór. To firma, która cieszy się ogromną renomą w branży dlatego z czystym sumieniem Wam ich polecam ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...