Gość Basia Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Czy otrzymaliście już rachunek z deszczówką do zapłaty? Moglibyście wskazać jaki to paragraf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Myślę., że tak jak za ścieki- czyli § 4300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ja staram się na ten moment przede wszystkim wodę deszczową zbierać, gdyż mam zamiar wykorzystać ją do podlewania mojego ogrodu. Nawet niedawno czytałem na stronie https://www.podlane.pl/blog/jak-wybrac-pompe-do-wody-deszczowej/jaka tak naprawdę pompa do deszczówki będzie tym właściwym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokalizacjawycieku Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Awaryjne usuwanie wody - lokalizacja wycieku warszawaCzasami poważny incydent, taki jak pęknięcie rury, może doprowadzić do poważnej powodzi lub stojącej wody w domu. W tej sytuacji najpierw musisz usunąć wodę. Następnie będziesz musiał całkowicie osuszyć dotknięty obszar domu przed naprawą pozostawionych uszkodzeń. Powódź lub stojąca woda może spowodować znaczne szkody w domu, co często oznacza wysoką cenę za rozwiązanie tego problemu. Na szczęście tego typu szkody są często pokrywane przez polisę ubezpieczeniową właściciela domu, co oznacza dla Ciebie niewielki wydatek z własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi