Kategorie
Skocz do zawartości

Jak określić wynagrodzenie w systemie akordowym?

Admin Kadry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym ustalić zatrudnianym przeze mnie pracownikom wynagrodzenie w systemie akordowym. Czy do tak wynagradzanych pracowników stosuje się przepisy o minimalnym wynagrodzeniu, a może ich wynagrodzenie zależy od wyrobienia normy? Czy takich pracowników obowiązuje 8-godzinny dzień pracy czy może ich czas pracy zależy również od wyrobienia normy?

Powrót do artykułu: Jak określić wynagrodzenie w systemie akordowym?

• 2 lata później...
Witam pracowałam firmie co zatrudnia w akord ze i tylko w akordze firma ta zajmuje się produkcją pieczywa do foosfudow gości ma 2 firmy która sie znajmuje również robieniem zapiekanek r.. pol tam się pracuje od 10 nawet przeszło 16 godzin ja przez rok widziałam córkę 2 miesiące cale . 1. Urlopy zbierane na każdym kroku 2. Premie możesz po marzyc bo precel umrzesz . 3. Place przecienie 1300 1600 to jest max w okresu poza sezonem to znaczy nie pełne 10 miesięcy . 4 kontrole wszystkie płacone 5 . Na walne nie które panie głową walily w bułki i szły bułki do pakowania 6 zwalniają cie za np. Krótko pracujesz . Idziesz na opiekę nad dzieckiem a to idealny powód bo szefostwo zawaliła pieniążki. Cukiernia wszystkie fałszywe jak su.. na ulicy chodź najciemniej pod latarnia 7 kasy która ci się należy nigdy nie dostaniesz bo szefa dorzuca się. Np. AU to . Nowy elegancki dom. Czy może 2 syna luksusowe wakacje to tylko w parach i w strzyzowicach takie cuda na kiju obóz pracy za opiekę za dziecko 237zl gdy pracuje się prawie ciągła . Wózki to szef nie tylnie czemu bo za ciężkie . Psy na firmie która pieczeniem pakowanie się zajmuje z podlogi jeść sam super smak tylko szkoda ze podloga jest myta 2 razy w roku . A nie wspomnę o dwóch umow co zawsze jest liczona najmniej a ty zapierdalam za grosze

• 3 lata później...

Witam pracowałam firmie co zatrudnia w akord ze i tylko w akordze firma ta zajmuje się produkcją pieczywa do foosfudow gości ma 2 firmy która sie znajmuje również robieniem zapiekanek r.. pol tam się pracuje od 10 nawet przeszło 16 godzin ja przez rok widziałam córkę 2 miesiące cale . 1. Urlopy zbierane na każdym kroku 2. Premie możesz po marzyc bo precel umrzesz . 3. Place przecienie 1300 1600 to jest max w okresu poza sezonem to znaczy nie pełne 10 miesięcy . 4 kontrole wszystkie płacone 5 . Na walne nie które panie głową walily w bułki i szły bułki do pakowania 6 zwalniają cie za np. Krótko pracujesz . Idziesz na opiekę nad dzieckiem a to idealny powód bo szefostwo zawaliła pieniążki. Cukiernia wszystkie fałszywe jak su.. na ulicy chodź najciemniej pod latarnia 7 kasy która ci się należy nigdy nie dostaniesz bo szefa dorzuca się. Np. AU to . Nowy elegancki dom. Czy może 2 syna luksusowe wakacje to tylko w parach i w strzyzowicach takie cuda na kiju obóz pracy za opiekę za dziecko 237zl gdy pracuje się prawie ciągła . Wózki to szef nie tylnie czemu bo za ciężkie . Psy na firmie która pieczeniem pakowanie się zajmuje z podlogi jeść sam super smak tylko szkoda ze podloga jest myta 2 razy w roku . A nie wspomnę o dwóch umow co zawsze jest liczona najmniej a ty zapierdalam za grosze

Witam pracowałam firmie co zatrudnia w akord ze i tylko w akordze firma ta zajmuje się produkcją pieczywa do foosfudow gości ma 2 firmy która sie znajmuje również robieniem zapiekanek r.. pol tam się pracuje od 10 nawet przeszło 16 godzin ja przez rok widziałam córkę 2 miesiące cale . 1. Urlopy zbierane na każdym kroku 2. Premie możesz po marzyc bo precel umrzesz . 3. Place przecienie 1300 1600 to jest max w okresu poza sezonem to znaczy nie pełne 10 miesięcy . 4 kontrole wszystkie płacone 5 . Na walne nie które panie głową walily w bułki i szły bułki do pakowania 6 zwalniają cie za np. Krótko pracujesz . Idziesz na opiekę nad dzieckiem a to idealny powód bo szefostwo zawaliła pieniążki. Cukiernia wszystkie fałszywe jak su.. na ulicy chodź najciemniej pod latarnia 7 kasy która ci się należy nigdy nie dostaniesz bo szefa dorzuca się. Np. AU to . Nowy elegancki dom. Czy może 2 syna luksusowe wakacje to tylko w parach i w strzyzowicach takie cuda na kiju obóz pracy za opiekę za dziecko 237zl gdy pracuje się prawie ciągła . Wózki to szef nie tylnie czemu bo za ciężkie . Psy na firmie która pieczeniem pakowanie się zajmuje z podlogi jeść sam super smak tylko szkoda ze podloga jest myta 2 razy w roku . A nie wspomnę o dwóch umow co zawsze jest liczona najmniej a ty zapierdalam

Do szkoły widać nie chciało się Pani uczeszczac, a z podejściem do pracy chyba Pani ma podobnie,  Powodzenia.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...