Admin Kadry Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W 2014 r. czas pracy niepełnosprawnych do 9 lipca będzie wynosił 8 godzin dziennie i 40 godzin tygodniowo. Po tej dacie niepełnosprawnym zostanie obniżony czas pracy do 7 godzin dziennie i 35 godzin tygodniowo. Powrót do artykułu: Czas pracy niepełnosprawnych w 2014 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam więc jeżeli mam grupe niepełnosprawności lekka(schorzenie 05-R) to także mam skrócony czas pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam więc jeżeli mam grupe niepełnosprawności lekka(schorzenie 05-R) to także mam skrócony czas pracy? nie, pracownika z lekkim st.niepelnosprawności obowiązują normy czasu pracy 8 i 40 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ja mam stopien umiarkowany ale pracodawca chce zebym pracowal normalnie 8h inaczej mnie zwolni nawet medycyna pracy nie pomogla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi