Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Na co powinniśmy zwrócić uwagę przy wyborze ubezpieczenia NNW (następstw nieszczęśliwych wypadków)? Zanim dokonasz wyboru sprawdź m.in. wysokość sumy ubezpieczenia. Powrót do artykułu: Jak dobrze wybrać ubezpieczenie NNW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemezis Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Warto poszukać kilku firm, wtedy można podjąć racjonalną decyzję. Najwięcej ofert mozna znaleść na rankomacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWStudenta_pl Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wystarczy parę minut, żeby w internecie rozejrzeć się za odpowiednią ofertą indywidualnego ubezpieczenia, podobnie jak wybieramy telefon i abonament, najlepiej dopasowany do swoich potrzeb, tak samo samodzielnie możemy wybrać zakres ubezpieczenia NW i składkę na nwstudenta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanneman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ogolnie ubezpieczenie NNW jest bardzo przydatne, szczególnie w pojadach, ja przynajmniej tam spędzam większość dnia. W razie czego zainteresowanym polecam ofertę PZU bo kilkoro znajomych już dostalo od nich wyplatę świadczeń - https://www.pzu.pl/produkty/nnw-kierowcy-i-pasazerow-nnw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guarnere Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Suma ubezpieczenie to nie wszystko. Dobre ubezpieczenie NNW powinno zawierać szereg różnych opcji, najlepiej czytać OWU. Kolega wyżej wrzucił PZU, również je polecę, sam korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość flink Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czytałem te kilka miesięcy temu to forum i dobrze, że uczuliliście na czytanie OWU. Nie dałem się przez to wbić w AC którego nie chciałem. A ubezpieczenie NNW wziąłem w pakiecie w PZU, właśnie OWU mnie przekonało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilu21 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czytanie OWU to podstawa. Bez ani rusz - często są tam ukryte kruczki, o których można sie dowiedzieć dopiero, gdy coś się przydarzy, czyli za późno. Też właśnie przymierzam się do ubezpieczenia i rozważam skorzystanie z usług brokera ubezpieczniowego https://broker4u.eu/prywatne-ubezpieczenia-zdrowotne/ Mam nadzieję, że wybierze dla mnie najkorzystniejszą ofertę na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi