Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dodatek aktywizacyjny mogą otrzymać osoby posiadające status osoby bezrobotnej z prawem do zasiłku, w przypadku podjęcia zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej. Jest on więc swego rodzaju nagrodą za inicjatywę bezrobotnego w poszukiwaniu pracy. Warunkiem otrzymania dodatku jest wcześniejsze złożenie wniosku we właściwym urzędzie pracy. Powrót do artykułu: Dodatek aktywizacyjny dla bezrobotnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Byłam zarejestrowana do 1.09. 2019 w urzędzie pracy z prawem do zasiłku bezrobotnego.2 ,09 .2019 wyrejestrowałam się, ponieważ znalazłam sama sobie pracę .Czy mam jeszcze szansę ubiegać się o dodatek aktywizacyjny,ponieeaż nikt nie o tym nie informował,że mi się takie coś należy.Bardzo proszę o informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi