Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Prawo przewiduje określony formularz, na którym składa się wniosek o rentę socjalną. To właśnie wniosek o rentę socjalną jest najważniejszym dokumentem w procesie ubiegania się o rentę socjalną. Powrót do artykułu: Jak ubiegać się o rentę socjalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 mam 59 lat zycia o1986 roku zachorowalam na nerwice i depresje i od tego ntez roku lecze sie u npsychiatry w roku 2011 moj stan znacznie sie pogorszyl wbylam cztery razy chospitalizowana w 2014 hospitalizowana bylam dwa razy w tym raz trzy miesiace mam taka prace ze nie moge dalej wykonywc mojego zawodu czy moge starac sie o normalno rente cz ozasilek rechabilitacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boża Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pewnie że możesz na 99,9 % dostaniesz tą rencinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWA Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 EWA MÓJ MĄŻ MA 60 LAT OD SZEŚCIU LAT CHORUJE NA DEPRESJĘ I NERWICĘ OD SZEŚCIU LAT LECZY SIĘ U PSYCHIATRY W MARCU TEGO ROKU PRZEBYWAŁ W SZPITALU POŻNIEJ BYŁ NA CHOROBOWYM A OD CZERWCA DO LISTOPADA BYŁ NA ZASIŁKU RECHABILITACYJNYM W CZASIE ZASIŁKU ZOSTAŁ ZWOLNIONY Z PRACY PRACOWAŁ W FIRMIE BUDOWLANEJ NA STANOWISKU ZBROJARZ JEGO STAN UTRZYMUJE SIĘ CAŁY CZAS NA TAKIM SAMYM POZIAMIE NIE MOŻE WYKONYWAĆ SWOJEJ PRACY CZY MOŻEMY STARAĆ SIĘ O RĘTĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Można starac się o rentę z ZUS.Świadczenie rehabilitacyjne pobierac mozna maksymalnie 12 m-cy.Po tym okresie można złożyć dokumenty o przyznanie renty do ZUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Memek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Syn ma 23 lata od 4 go roku życia leczy się na epilepsję,a obecnie na schizofrenie ,który lekarz wypełnia druk N 9 ,jest na bezrobociu bez zasiłku ale ubezpieczony czy dostanie rentę socjalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Syn ma 23 lata od 4 go roku życia leczy się na epilepsję,a obecnie na schizofrenie ,który lekarz wypełnia druk N 9 ,jest na bezrobociu bez zasiłku ale ubezpieczony czy dostanie rentę socjalnąA skąd my internauci mamy to wiedzieć? Komisja lekarska w ZUS-ie o tym zadecyduje, my nie znamy się na chorobach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariola Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 czy mozna sie starac o rente jak jest noga po operacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 czy mozna sie starac o rente jak jest noga po operacjiZapytaj lekarza. Zależy to od stanu Twojego zdrowia. Jeśli lekarz uzna, że w najbliższych miesiącach i latach nie będziesz zdolna do pracy, możesz starać się o rentę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość gość Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 czy mozna sie starac o rente jak jest noga po operacjiA nie prościej k...na pytać w zus-ie????Leń parszywy do pracy nie chce iść tylko kombinuje kto na forum powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 jak ubiegać się o rentę socjalną po nabyciu pełnoletności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cocolino Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 A jak jestem po szkole specjalnej i nikt nie chce mnie zatrudnic do pracy ?to z czego mam zyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 To niestety nie jest takie proste, z ZUS robi wszystko by odrzucić wniosek. Sama to przeszłam, choć mam niepełnosprawność od urodzenia i problemy z poruszaniem. Pechowo skończyłam studia i dla ZUS-u jestem zbyt wysoko wykształcona (tak, we wniosku uzasadniającym, dlaczego renta mi się nie należy wymieniono moje wykształcenie! ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi