Admin Kadry Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W przyszłym roku nie zmienią się zasady, na jakichprzyznaje się urlop ojcowski. Podobnie, jak obecnie, pracownik opiekujący siędzieckiem będzie mógł skorzystać z 14 dni kalendarzowych urlopu, obejmującegorównież soboty, niedzielę i inne wolne od pracy dni. Powrót do artykułu: Urlop ojcowski 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli mi odmówiono urlopu macierzyńskiego (ZUS mi odmówił) to mojemu mężowi przysługuje urlop ojcowski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Asiu czytałaś dobrze artykół czy nie ?? Urlop Ojcowski twojemu mężowi przysuguję odrazu a tacierzyński powinnien mieć jeśli ci zus odmówił ci macierzyńskiego urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larysa. Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jeśli mi odmówiono urlopu macierzyńskiego (ZUS mi odmówił) to mojemu mężowi przysługuje urlop ojcowski?Ojcowski przysługuje niezależnie od macierzyńskiego matki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łuku Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czy muszę brać od razu 14 dni? Czy mogę np. dwa, potem trzy, potem resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czy muszę brać od razu 14 dni? Czy mogę np. dwa, potem trzy, potem resztę? tylko jednorazowo 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 czy urlop tacierzyński liczy się jako ciągłość pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 czy urlop tacierzyński liczy się jako ciągłość pracy urlop ojcowski wliczany jest do stażu pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 złożony w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem urlopu ojcowskiego, ale dni roboczych , czy kalendarzowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larysa. Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 złożony w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem urlopu ojcowskiego, ale dni roboczych , czy kalendarzowych?kalendarzowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatuś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Żona po cesarce leży w szpitalu. Dziecko leży w szpitalu na osobnej sali w inkubatorze (wcześniak). Dziecko juz zostało zarejestrowane w urzędzie . Mam akt urodzenia. Czy mogę skorzystać z urlopu ojcowskiego gdy dziecko leży w szpitalu czy dopiero po opuszczeniu szpitala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 IDŹ DO DOKTORA I WEŹ OPIEKĘ NAD DZIECKIEM DO CZASU WYJŚCIA ŻONY ZE SZPITALA A POTEM TAK SAMO NA ŻONĘ.JA TAK ZROBIŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi