Admin Moja Firma Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nikt ze współczesnych kierowców nie wyobraża sobie prowadzenia pojazdu niewyposażonego w wycieraczki. Towarzyszą one samochodom niemal od początku ich istnienia i poddawane są ciągłym unowocześnieniom. Powrót do artykułu: Jak są zbudowane wycieraczki samochodowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakarat Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Przeczytajcie sobie tutaj o wycieraczkach samochodowych .Uważam, że warto, ponieważ jest tam wiele cennych informacji, które przybliżą nam jak je wybierać czy użytkować. W ten sposób można wiele zaoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkadiuszN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jeżeli chcesz wiedziec jak zbudowane są wycieraczki płaskie to sprawdź ofertę Visee, gdzie również możesz kupić moim zdaniem jedne z najlepszych modeli wycieraczek samochodowych czyli VarioClip ze specjalną mieszanką kauczuku, metalowym mocowaniem oraz równomiernym zużyciem na calej dlugości pióra. Używam ich od ponad 10 miesięcy i nadal pracują tak dobrze jak w pierwszym miesiącu po zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszP56 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Tutaj w pełni muszę się zgodzić z moim poprzednikiem. Jeżeli chodzi o jakość wykonanych piór i mocowania wycieraczek od Visee nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Do tego pióra zużywają się równomiernie na całej długości i zachowują dobre właściwości aerodynamiczne. Sam już od kilku miesięcy używam modelu VarioClip i jestem naprawdę już bardzo zadowolony tym bardziej, że nie jest to najwyższa półka cenowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Używam Visee VarioClip od jesieni i jak na razie w okresie zimowym bardzo fajnie sobie radziły zarówno z deszczem jak i śniegiem. Montaż również poszedł sprawnie, a równomierne zużycie piór oraz cicha praca na nawrotach są praktycznie od razu widoczne. W tej cenie śmiało mogę powiedzieć, że to jeden z najlepszych modeli jakie można wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A ja natomiast ze swojej strony mogę zaproponować abyście również sprawdzili wycieraczki płaskie od Dipp https://www.dipp.pl które moim zdaniem również w zakresie zamienników są jedną z lepszych opcji dostępnych na rynku. Bardzo dobrze wykonane od mocowań aż po zastosowana mieszankę gumową, do tego pracują równomiernie usuwając całą wodę bez rozmazywania jej po powierzchni szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Servus Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dobrze jest znać budowę wycieraczek. Inaczej nie wiemy co powinniśmy sprawdzać, niektórzy nie wiedzą nawet kiedy należy wymienić wycieraczki. Ja mam u siebie wycieraczki Valeo https://www.valeoservice.pl/pl/pojazdy-osobowe-i-dostawcze/wycieraczki hybrydowe, które świetnie się sprawdzają. Bardzo dobrze cały ten brud znika z szyby, nie ma żadnych rysek nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ja też mam Valeo, które mi już służą.. ho ho z dobre dwa lata. No tak dobrych wycieraczek to nigdy nie miałem. Warto odrobinkę więcej wydać za taką jakość na parę lat. Ani nie skrzypią, nie skaczą ani nie zostawiają brudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasjusz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ja wymieniam wycieraczki mniej więcej co pół roku. Kupuję sobie nonamemowe wycieraczki w Kauflandzie, Carefore albo innym dyskoncie i jest ok.Ja też mam Valeo, które mi już służą.. ho ho z dobre dwa lata. No tak dobrych wycieraczek to nigdy nie miałem. Warto odrobinkę więcej wydać za taką jakość na parę lat. Ani nie skrzypią, nie skaczą ani nie zostawiają brudu.Dwa lata to chyba nawet jak na jakieś super dobre wycieraczki to już trochę długo nie sądzisz? Przecież guma też jakoś parcieje itd nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Doradca Valeo Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Witajcie! W ramach kampanii informacyjnej mam przyjemność być Waszym doradcą online. Pozostaję do dyspozycji dla wszystkich zainteresowanych tematyką części samochodowych Valeo. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, chętnie na nie odpowiem zarówno w tym jak i skorelowanych wątkach. Ja też mam Valeo, które mi już służą.. ho ho z dobre dwa lata. No tak dobrych wycieraczek to nigdy nie miałem. Warto odrobinkę więcej wydać za taką jakość na parę lat. Ani nie skrzypią, nie skaczą ani nie zostawiają brudu.Cebulka, z której gamy wycieraczek Valeo korzystasz? Ja wymieniam wycieraczki mniej więcej co pół roku. Kupuję sobie nonamemowe wycieraczki w Kauflandzie, Carefore albo innym dyskoncie i jest ok.Kasjusz, wycieraczki to bardzo ważny element Twojego samochodu. Nie powinieneś oszczędzać na bezpieczeństwie swoim i swoich bliskich. Kupując firmowe wycieraczki u autoryzowanych sprzedawców masz pewność, że produkt, który kupujesz jest niezawodny i został stworzony uwzględniając nawet krzywiznę szyby w Twoim aucie. Dwa lata to chyba nawet jak na jakieś super dobre wycieraczki to już trochę długo nie sądzisz? Przecież guma też jakoś parcieje itd nie??Jeśli wycieraczki są dobre to nie ma w tym nic dziwnego, że tak długo nadają się do użytku. Co prawda w Valeo ze względu na najwyższy priorytet bezpieczeństwa zalecamy wymianę wycieraczek co rok ale tak na prawdę wszystko zależy od ich stanu a decyzja o ich wymianie należy do klienta. Może zastanów się czy nie warto zainwestować w lepsze wycieraczki. Tomek Doradca online Valeo Polska https://www.valeoservice.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasjusz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Kasjusz, wycieraczki to bardzo ważny element Twojego samochodu. Nie powinieneś oszczędzać na bezpieczeństwie swoim i swoich bliskich. Kupując firmowe wycieraczki u autoryzowanych sprzedawców masz pewność, że produkt, który kupujesz jest niezawodny i został stworzony uwzględniając nawet krzywiznę szyby w Twoim aucie. A czy to nie jest tak, że kupując markowe po prostu przepłaca się za logo znanej na rynku firmy? Jeśli wycieraczki są dobre to nie ma w tym nic dziwnego, że tak długo nadają się do użytku. Co prawda w Valeo ze względu na najwyższy priorytet bezpieczeństwa zalecamy wymianę wycieraczek co rok ale tak na prawdę wszystko zależy od ich stanu a decyzja o ich wymianie należy do klienta. Może zastanów się czy nie warto zainwestować w lepsze wycieraczki.Czyli zalecacie wywalanie dobrych wycieraczek ze względu na bezpieczeństwo mimo, że po roku moga jeszcze kolejny rok służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi