Admin Kadry Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nasi pracownicy wykonują swoją pracę w narażeniu na hałas. Wiem, że musimy przeprowadzać systematyczne pomiary tego czynnika. Jak często je robić i jak długo je przechowywać? Powrót do artykułu: Jak często badać hałas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość antra Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 ja co jakiś czas po prostu zgłaszam się do firmy, która wykonuje różne pomiary m.in. właśnie hałasu, jest to www.attma.pl/attma_joomla/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j23 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 a ktoś pytał o reklamę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forted Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Cóż osobiście prowadzę już kilka lat biznes i jestem zdania, że takie badania powinny być przeprowadzane przynajmniej raz do roku. W końcu nasza firma to nasze cacko i należy o nie regularnie dbać. Ja staram się też przeprowadzać badania instalacji w moim zakładzie regularnie, na przykład ostatnio mierzyłem pole pomiarowe, wykorzystując takie pirometry jak te - https://www.test-therm.pl/katalog-produktow/temperatura/pirometry-stacjonarne Bowiem dla mnie firma przede wszystkim oznacza odpowiedzialność, dbanie o bezpieczeństwo pracowników i kolejarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PRO-LAB s.c. Inowrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pomiary czynników szkodliwych na stanowiskach pracy w tym hałas i drgania mechaniczne (wibracje). Zapraszam w Kujawsko-pomorskim do PRO-LAB s.c. Inowrocław Laboratorium Akredytowane - szybko , sprawnie i solidnie, doradzamy, pomagamy ustalić zakres tel. 508209940 prolabsc@prolabsc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ars Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Pomiary i badania hałasu z użyciem specjalistycznego sprzętu prowadzi firma www.zbs-lab.pl. Można liczyć na profesjonalne podejście. Świadczą usługi kompleksowych pomiarów, zapewniając jednocześnie wysoki standard usług. Zapewniają fachową opiekę ze strony osób o dużej wiedzy i doświadczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi