Kategorie
Skocz do zawartości

Jak często badać hałas

Admin Kadry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...
  • 1 rok później...

Cóż  osobiście prowadzę już kilka lat biznes i jestem zdania, że takie badania powinny być przeprowadzane przynajmniej raz do roku. W końcu nasza firma to nasze cacko i należy o nie regularnie dbać. Ja staram się też przeprowadzać badania instalacji w moim zakładzie regularnie, na przykład ostatnio mierzyłem pole pomiarowe, wykorzystując takie pirometry jak te - https://www.test-therm.pl/katalog-produktow/temperatura/pirometry-stacjonarne Bowiem dla mnie firma przede wszystkim oznacza odpowiedzialność, dbanie o bezpieczeństwo pracowników i kolejarz.

• 5 miesięcy temu...
Gość PRO-LAB s.c. Inowrocław
Pomiary czynników szkodliwych na stanowiskach pracy w tym hałas i drgania mechaniczne (wibracje). Zapraszam w Kujawsko-pomorskim do PRO-LAB s.c. Inowrocław Laboratorium Akredytowane - szybko , sprawnie i solidnie, doradzamy, pomagamy ustalić zakres tel. 508209940 prolabsc@prolabsc.pl

• 1 miesiąc temu...
Pomiary i badania hałasu z użyciem specjalistycznego sprzętu prowadzi firma www.zbs-lab.pl. Można liczyć na profesjonalne podejście. Świadczą usługi kompleksowych pomiarów, zapewniając jednocześnie wysoki standard usług. Zapewniają fachową opiekę ze strony osób o dużej wiedzy i doświadczeniu.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...