Admin Kadry Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pracownik może rozwiązać umowę o pracę w trybie natychmiastowym czyli bez wypowiedzenia. Konieczne jest przy tym złożenie pisemnego oświadczenia wskazującego przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy. Termin złożenia takiego oświadczenia jest miesięczny i liczy się go od momentu uzyskania wiadomości o okoliczności uzasadniającej rozwiązanie umowy. Powrót do artykułu: Rozwiązanie umowy o pracę przez pracownika w trybie natychmiastowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Chce zlozyc natychmiastowe rozwiazanie o prace. Chcialbym odejs odrazu czy tak moge zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 przeczytaj artykuł kiedy pracownik może tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Annie Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dr Аgbazara-świetny człowiek, ten lekarz pomoże mi odzyskać mojego kochanka Jenny Williams, który zerwał ze mną 2 lata temu z jego potężnym zaklęciem, i dzisiaj wróciła do mnie, więc jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z nim przez e-mail: ( agbazara@gmail.com ) lub zadzwoń / WhatsApp +2348104102662. I rozwiąż swój problem jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jędrek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Pracodawca nie wypłaca wynagrodzenia w terminie lub dzieli wynagrodzenie na części. Czy mogę złożyć wypowiedzenie w trybie natychmiastowym- z winy pracodawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Czytasz artykuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi