Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nakaz zapłaty jest jedynie tytułem egzekucyjnym. Egzekucję będzie można przeprowadzić na jego podstawie dopiero po nadaniu mu klauzuli wykonalności. W pewnych sytuacjach nakaz stanowi jednak tytuł do zabezpieczenia roszczenia. Powrót do artykułu: Nakaz zapłaty. Od razu do komornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o nakazach zapłaty blog Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 O tym jak szybko sprawa trafia do komornika dowiecie się np. z lektury bloga prawniczego o nakazach zapłaty: gdy w googlach wpiszecie "nakaz zapłaty blog" to pojawi się ten właściwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwzj Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Przy problemach z komornikiem warto skorzystać z pomocy online, taniej . Ja wybrałam http://uwazaj.pl/komornik/ i dowiedziałam się wszystkiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Co zrobić gdy nakaz zapłaty był wysłany na zły adres i komornik nas ściga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Ceglak Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 WAŻNE !!!MATEUSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi