Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Małżonkowie, będący obywatelami polskimi, mają możliwość wyboru prawa, które ma być zastosowane do ich rozwodu albo separacji. W praktyce jest to jednak wyjątkiem. Powrót do artykułu: Rozwód Polaków w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krysia Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jedstem obywatelka polski moj przyszly maz jest obywatelem niemiec slub bral w polsce a rozwod w niemczech pytanie czy musi wystapic o uznanie rozwodu niemieckiego w polsce i jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Krzyś, Jestem obywatelem Polski. Wyjechałem z narzeczoną do Niemiec. Tam się pobraliśmy i uzyskaliśmy obywatelstwo niemieckie. Rozstaliśmy się po 9 latach, ja wróciłem do Polski. Ze sobą już nie jesteśmy półtora roku. W jaki sposób mogę uzyskać rozwód? I ile to kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiola Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dzień dobry chciałam zapytać o możliwość przeprowadzenia rozwodu w Niemczech jestem Polka ślub brałam w Polsce w dodatku w zakładzie karnym gdzie mąż miał odsiadke chciałabym się rozwieść ale dopiero we wrześniu mija rok co mam zrobić jak napisać pozew i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi