Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Do podjęcia zatrudnienia przez obywatela Polski na terenie Węgier nie są wymagane żadne zezwolenia. Jaka przysługuje emerytura za pracę w tym kraju. Powrót do artykułu: Kiedy przysługuje prawo do emerytury na Węgrzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 nie wiem kiedy byl pisany artykul - ale wiek wynosi dla wszystkich 65 lat na Wegrzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wkurwiona Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak chcesz sie nabawic wrzdow to zacznij dzialania dotyczace uzyskania emerytury na Wegrzech. Traktuja petentow jak zlo konieczne,o terminach zapomnij ,sadze ze czekaja az w miedzy czasie polowa przeniesie sie do leprzego swiata,,na cmentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nielatwo tu... Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Stary artykul, teraz 65 lat albo 40 lat przepracowanych u kobiet.Lepiej wiec maja osoby z podstawówka (40 latpracy). Studnia dzienne nie sa wliczane, jestem nauczycielka, dobiegam 60-ki, masakra! LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nielatwo tu... Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Stary artykul, teraz 65 lat albo 40 lat przepracowanych u kobiet.Lepiej wiec maja osoby z podstawówka (40 latpracy). Studnia dzienne nie sa wliczane, jestem nauczycielka, dobiegam 60-ki, masakra! LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi