Admin Moja Firma Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zbliżający się weekend majowy to doskonała okazja by solidnie wypocząć oraz zwiedzić ciekawe miejsca w Polsce. Dobry plan na wyjazd pozwoli lepiej nacieszyć upragnionym wypoczynkiem. Powrót do artykułu: Weekend majowy 2013’ – gdzie warto się na niego wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamalakka Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja mogę polecić ten ogórd zoologiczny http://zoosafari.com.pl/ Ja byłam tu z dziećmi i były zachwycone. Moim zdaniem zdecydowanie warto tam jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ktoś się może chce podłączyć w tym roku - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_majowy_2015.php ? Miejscówka idealna pod dzieci, całe mnóstwo atrakcji, zapowiada się świetna przygoda. Ktoś chce się może na poważniej podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Florka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Co konkretnie tam realizują? W hotelach dzieci w tym wieku już normalnie mają płatne miejscówki.Poprzednim razem co faktycznie przy dzieciach było realizowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cały program, który tam masz - w takich dniach gości jest na full - tak więc czy by chcieli czy nie chcieli to muszą zorganizować jak najwięcej atrakcji. Ale generalnie samo miejsce działa tak, że bazują na jakości usług - sami właśnie dlatego co trochę do nich wracamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cały program, który tam masz - w takich dniach gości jest na full - tak więc czy by chcieli czy nie chcieli to muszą zorganizować jak najwięcej atrakcji. Ale generalnie samo miejsce działa tak, że bazują na jakości usług - sami właśnie dlatego co trochę do nich wracamy.A najważniejsze, że Ty już w marcu przepowiedziałeś piękną pogodę na maj. Wróżbita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi