Admin Kadry Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przyznawanie pracownikom premii lub nagród jest w większości przypadków związane z pozytywną oceną pracodawcy co do szczególnego zaangażowania pracownika w obowiązki służbowe. Brane są wówczas pod uwagę sumienność, staranność i profesjonalizm pracownika w podejściu do wykonywanej pracy. Powrót do artykułu: Jakie są zasady przyznawania pracownikom premii i nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mila Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Czy pracownik może ubiegać się o przyznanie mu nagrody kwartalnej gdy był faktycznie chory i przebywał na zwolnieniu lekarskim przez pewien okres czasu np. dwa, trzy tygodnie? Czy to go dyskwalifikuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wg mnie to nie pracownicy mają się ubiegać o przyznanie nagrody, lecz o tym decyduje pracodawca. Ubiegać możesz się np. o świadczenia socjalne, a nie o nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 czy pracodawca może mi zabrać premię za to że wysłał mnie na urlop bo mi zabrał 50zł zapięć dni urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi