Admin Kadry Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 W okresie wakacyjnym holenderscy pracodawcy nastawiają się głównie na zatrudnienie ludzi młodych. Zgodnie z prawem w Holandii można oferować niższe wynagrodzenie pracownikom w wieku do 22 lat. Jak znaleźć pracę w Holandii? Powrót do artykułu: Praca w Holandii w okresie wakacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No ok., a był ktoś już i wie jak dojechać z okolic Szczecina do Holandii? Nie chodzi mi o tę konkretną agencję zatrudnienia, bo pracę załatwił mi kumpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baldin Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Byłem w zeszłym roku. W tym roku się nie wybieram, bo wypadałoby się w końcu obronić, a nie pieniądze zarabiać Jest pełno busów, wystarczy wklepać w przeglądarkę. Ja jechałem z firmą Artour, nie pamiętam ile dałem za bilety, ale nie jakoś dużo, a podróż była ok. A gdzie będziesz jechał konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi