Kategorie
Skocz do zawartości

Emerytury obywatelskie - niskie składki i niskie świadczenie

Admin Kadry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wicepremier, minister gospodarki Waldemar

Pawlak proponuje wprowadzenie niewielkich, tzw. obywatelskich emerytur,

które opierałyby się na niskiej, obowiązkowej i jednakowej dla

wszystkich składce do ZUS. Polacy mogliby o tym zdecydować np. w

referendum.

Powrót do artykułu: Emerytury obywatelskie - niskie składki i niskie świadczenie

• 6 lat później...
Jak niskie jak pracuje przez 35 lat i 40 lat pracy za najniższa to będzie miał niska emeryturę a Policja i Wojskowi czy inni co pochodzili po 15 czy 20 lub 25 lat pracy to mają nie małe emerytury i ich stać utrzymywać jak przed 60 lub 65 wieku idą na emeryturę to tacy żyją długo a nie fizol który siły zdrowie przez tyle lat pracował czy pracowała i dzieci chowałam i dalej chcą po tyłku nas fizycznych rabac by się wstydzili bo PR, ez tyle lat to my sobie sami nazbierali na te emeryturu

Jak niskie jak pracuje przez 35 lat i 40 lat pracy za najniższa to będzie miał niska emeryturę a Policja i Wojskowi czy inni co pochodzili po 15 czy 20 lub 25 lat pracy to mają nie małe emerytury i ich stać utrzymywać jak przed 60 lub 65 wieku idą na emeryturę to tacy żyją długo a nie fizol który siły zdrowie przez tyle lat pracował czy pracowała i dzieci chowałam i dalej chcą po tyłku nas fizycznych rabac by się wstydzili bo PR, ez tyle lat to my sobie sami nazbierali na te emeryturu

Jak niskie jak pracuje przez 35 lat i 40 lat pracy za najniższa to będzie miał niska emeryturę a Policja i Wojskowi czy inni co popracowali po 15 czy 20 lub 25 lat pracy to mają nie małe emerytury i ich stać utrzymywać jak przed 60 lub 65 wieku idą na emeryturę to tacy żyją długo a nie fizol który siły zdrowie przez tyle lat pracował czy pracowała i dzieci chowałam i dalej chcą po tyłku nas fizycznych rabac by się wstydzili bo przez tyle lat to my sobie sami nazbierali na te emeryturu

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...