Admin Kadry Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pracodawca może wyjątkowo wypłacić pracownikowi ekwiwalent pieniężny za urlop. Ma to miejsce wówczas, gdy pracownik nie wykorzystał urlopu w całości lub w części do dnia rozwiązania bądź wygaśnięcia umowy o pracę. W celu określenia wysokości ekwiwalentu stosuje się zasady ustalania i wypłacania wynagrodzenia za czas urlopu wypoczynkowego. Powrót do artykułu: Ekwiwalent za urlop - zasady ustalania i wypłacania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzień dobry mam takie pytanie. Jestem zatrudniony na najniższa krajowa umowa stała . Chce iść na urlop a pracodawcą mówi mi że urlop mam wypłacany w co miesiąc wyliczający w wynagrodzenie miesięczne . A kiedy idę na urlop on mi za niego nie płaci. Czy to jest zgodne z prawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzień dobry mam takie pytanie. Jestem zatrudniony na najniższa krajowa umowa stała . Chce iść na urlop a pracodawcą mówi mi że urlop mam wypłacany w co miesiąc wyliczający w wynagrodzenie miesięczne . A kiedy idę na urlop on mi za niego nie płaci. Czy to jest zgodne z prawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofka Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jak to nie płaci. Jak przepracujesz połowę miesiąca to dostajesz połowę wypłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dzień dobry mam takie pytanie. Jestem zatrudniony na najniższa krajowa umowa stała . Chce iść na urlop a pracodawcą mówi mi że urlop mam wypłacany w co miesiąc wyliczający w wynagrodzenie miesięczne . A kiedy idę na urlop on mi za niego nie płaci. Czy to jest zgodne z prawemBzdury opowiada pracodawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi