Adelajda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tak od dłuższego czasu już chodzi za mną "wyprowadzka" ale nie z bloku do bloku, tylko do własnego domu, najlepiej gdzieś pod Warszawą, na jakimś cichym osiedlu pośród drzew, a gdyby gdzieś nad wodą, to byłoby marzenie. Jeśli ktoś zna jakieś fajne miejsce, to niech podrzuci tu info. Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asteron Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Myślę, ze najpierw musisz zadać sobie pytanie z której strony takiego domku szukać. Warto, żeby nie trzeba było przejeżdżać przez całe miasto bo wieki na tym zejdą :) Także od której strony marzysz sobie o takim domku? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek437 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jeśli masz pieniądze, to i dom odpowiedni dla siebie znajdziesz. My dopiero odkładamy pieniążki na http://www.vwbank.pl/konto-oszczednosciowe.html i mam nadzieje, że za kilka lat nam sie uda go kupić, albo wybudować. Działka też się znajdzie, bo obecnie na rynku jest cała masa najróżniejszych ofert i to w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldko Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Przejrzyj ogłoszenia w prasie. Tak będzie najszybciej, myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikusa91 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zastanów się również dobrze nad projektem, żeby spełniał Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia8383 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 my też mieliśmy taki problem, że z bloku do bloku, ale znaleźliśmy fajną ofertę mieszkania na parterze z ogródkiem, cena dość przyzwoita, a i na remont dużo nie wydaliśmy, szukaliśmy na http://www.ihouse.pl/warszawa/sprzedaz/mieszkanie fajna sprawa z tą wyszukiwarką, zwłąszczam,że można poszukać sobie na spokojnie w zaciszu swojego mieszkania, zerknij bo warto i może zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D. Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Zobacz tutaj: http://mojafirma.infor.pl/nieruchomosci/wiadomosci/inwestycje/A jak chcesz budowac dom to tu: http://mojafirma.infor.pl/nieruchomosci/budowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_G Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pod Warszawą coraz trudniej jest coś ciekawego znaleźć i trzeba jednak rozglądać się coraz dalej, szczególnie w kwestiach cenowych. Przykładowo w Serocku są interesujące inwestycje jak ta od Dozbudu. Wokoło sporo terenów zielonych, a dodatkowo jezioro. Od Warszawy lokalizacja jest oddalona o kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zastanów się najpierw ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efka7 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dom to fajna sprawa. Mieszkanie całe życie w blogu to męczarnia. Podziwiam Cię za tę decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalgorzataM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Sama chciałabym mieć dom pod Warszawą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żure45 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 To fajna opcja, Ale niestety bardzo droga. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pod Warszawą coraz trudniej jest coś ciekawego znaleźć i trzeba jednak rozglądać się coraz dalej, szczególnie w kwestiach cenowych. Przykładowo w Serocku są interesujące inwestycje jak ta od Dozbudu. Wokoło sporo terenów zielonych, a dodatkowo jezioro. Od Warszawy lokalizacja jest oddalona o kilkanaście kilometrów.Dozbud znam bo bardzo dużo inwestycji prowadzi. z tego co mi wiadomo wszystkie są z dobrym dojazdem do centrum warszawy. A tak swoją drogą.... jestem ciekawa jak to będzie jak dokończą drugą linie metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dom może i fajna sprawa, ale jak ma się Ziemię - albo sporo kasy. Poza tym dużo czasu, bo przy domu jest mnóstwo roboty, chociażby odśnieżanie zimą. Wolę mieszkanie. Dozbud mnie zainteresował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kensington Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No tak wygodniej mieć mieszkania, ale to za opłaty mniejsze przy domu takie jak "czynsz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelajda Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dom może i fajna sprawa, ale jak ma się Ziemię - albo sporo kasy. Poza tym dużo czasu, bo przy domu jest mnóstwo roboty, chociażby odśnieżanie zimą. Wolę mieszkanie. Dozbud mnie zainteresował.. Wiesz co w sumie może to i niezły pomysł, szukałam w okolicach Ząbek właśnie - tam jest świeższe powietrze, bo teraz jak metro ruszy, to będzie całkiem dobry dojazd do centrum i dalej. Spodobała mi się też nazw San marino (od razu "klimat się ociepla", co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozyczka-online Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tak od dłuższego czasu już chodzi za mną "wyprowadzka" ale nie z bloku do bloku, tylko do własnego domu, najlepiej gdzieś pod Warszawą, na jakimś cichym osiedlu pośród drzew, a gdyby gdzieś nad wodą, to byłoby marzenie. Jeśli ktoś zna jakieś fajne miejsce, to niech podrzuci tu info. Dzięki z góry za odpowiedź.A dlaczego to musi być pod Warszawą? Sama myślę o wyprowadzce ale biorę pod uwagę promień 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wiesz co w sumie może to i niezły pomysł, szukałam w okolicach Ząbek właśnie - tam jest świeższe powietrze, bo teraz jak metro ruszy, to będzie całkiem dobry dojazd do centrum i dalej. Spodobała mi się też nazw San marino (od razu "klimat się ociepla", co nie? Wiesz co w sumie może to i niezły pomysł, szukałam w okolicach Ząbek właśnie - tam jest świeższe powietrze, bo teraz jak metro ruszy, to będzie całkiem dobry dojazd do centrum i dalej. Spodobała mi się też nazw San marino (od razu "klimat się ociepla", co nie? No, dobrze rozumujesz. I ceny dwa razy niższe niż bliżej centrum. Tam znalazłam mieszkanie, które by mi mega odpowiadało za mniej niż 300 tysięcy. Dobra inwestycja, bo jak metro tam będzie to ceny w górę od razu do 400-450k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tirek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Właśnie się zastanawiam nad mieszkaniem pod Warszawą, sama stolica jest dla mnei zbyt głośna - wolę jednak swojskie zacisze. Sprawdziłem kilka opcji i są ciekawe, ktoś może powiedzieć coś więcej o tym Dozbudzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dobry deweloper, który pomoże Ci przy wszytskim od A do Z. mają dobre ceny za metr, lokalizacje takie jak mówisz + masz doradcę, który pomoga Ci przy całej paierkologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 dobry deweloper, który pomoże Ci przy wszytskim od A do Z. mają dobre ceny za metr, lokalizacje takie jak mówisz + masz doradcę, który pomoga Ci przy całej paierkologii. Wiesz co w sumie może to i niezły pomysł, szukałam w okolicach Ząbek właśnie - tam jest świeższe powietrze, bo teraz jak metro ruszy, to będzie całkiem dobry dojazd do centrum i dalej. Spodobała mi się też nazw San marino (od razu "klimat się ociepla", co nie?Nazwa ciekawa... Ale fajniejsza okolica i ceny. Aktualnie, to właśnie San Marino mamy jako nr. one, a chcemy się zdecydować na coś wkrótce. To będzie nasze pierwsze mieszkanie, dlatego jeszcze liczymy, że się załapiemy na "Mieszkanie dla Młodych". Jak wstępnie się rozglądamy, to właśnie wszystko się zgadza. Tylko w tym roku trzeba mieć już trochę większy wkład własny, bo nie 5%, a 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz M. Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak już wybierzesz odpowiednią lokalizację to zapraszam na Mam-sklad.pl. W tym miejscu jednym kliknięciem zapytasz o ceny materiałów budowlanych w 120 hurtowniach i wybierzesz najlepszą ofertę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No to ja polecam Magaja w okolicach Łomianek. Mieszkamy akurat na osiedlu w Dziekanowie Leśnym, niedawno się wprowadziliśmy. Ten dom jest spełnieniem moich marzeń, nie wyobrażam już sobie mieszkać gdzie indziej. Żadne bloki! A samodzielnie stawianie domu niestety nie ma nasze możliwości było – mąż za granicą, a sama bym tego nie ogarnęła, więc w sumie dobrze się złożyło. Teraz chyba oddali do użytku osiedle w Łomiankach Dolnych – polecam sobie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kampinos, tam jest pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaśka Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Domy w Serocku od wspomianego Dozbudu - liczyliśmy ile to wyjdzie za metr, zwłaszcza ze teraz jeszcze mają jakąś promocje - coś koło 2900,m2. Chyba naprawdę nie będziemy jednak szukać w Warszawie tylko pod. Wolę dojechac do pracy i mieć 100 metrowy dom w takiej cenie niż klitkę w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi