Admin Księgowość Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Warto wiedzieć, jakimi dokumentami potwierdzać udzielone darowizny, by nie mieć później problemu z odliczeniem ich w PIT. Radzą specjaliści z Krajowej Informacji Podatkowej. Powrót do artykułu: Jak dokumentować przekazane darowizny, by skorzystać z odliczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wypełniając PIT online jak ja mam przesłać im pokwitowanie przekazania darowizny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CC Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wypełniając PIT online jak ja mam przesłać im pokwitowanie przekazania darowizny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CC Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wypełniając PIT online jak ja mam przesłać im pokwitowanie przekazania darowizny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi