Admin Samorząd Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zniesławienie i znieważenie są przestępstwami ściganymi z oskarżenia prywatnego. Jeżeli pokrzywdzony chce ukarania sprawcy któregoś z tych przestępstw, powinien wystąpić na drogę postępowania karnego jako oskarżyciel prywatny. Powrót do artykułu: Zniesławienie i znieważenie samorządowca w sieci - postępowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mam pytanie, jestem świadkiem na sprawie sądowej znajomy siedzi w areszcie sprawa idzie z prokuratury pokrzywdzona wraz z osobami towarzyszacymi jest podczas przesluchiwania swiadkow (sprawa przy zamknietych drzwiach) pokrzywdzonej i osoba jej towarzyszacym nie spodobaly sie moje zeznania po 3 dniach zostalam wyzwana slownie i jedna z tych osob mi grozila, nie jest to juz pierwsza zaczepka bylam na policji, oni odeslali mnie do sadu tam kazali mi napisac zawiadomienie o zniewazenie swiadka, napisalam i zanioslam co teraz grozi tej Pani ? czy dostane odpowiedz od sadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 oczywiście że sprawa jest przy zamknietych drzwiach nic nie moze mowic nikomu co sie dzieje na sali, sedzia nawet przed rozpoczeciem rozprawy przypomina im o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Prosze o jak najszybsza odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ... czy ktos moze odpisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi