Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Niewłaściwe rozmieszczenie ładunku w przestrzeni bagażowej samochodu ciężarowego może skutkować grzywną w wysokości 15 000 zł. Na co zwrócić uwagę ładując towar na pakę? Powrót do artykułu: Jak prawidłowo rozmieścić ładunek na samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigos Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 6. Jeśli masz problem z dowozem ładunku w całości to znaczy, że źle go zabezpieczyłeś. Wejdź na stronę pro-trans.pl, sprawdź jakie metody oni proponują i być może skorzystaj z tego co mają do zaoferowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 myślę, że tym powinni się martwić firmy transportowe, kierowcy i osoby od załadunku. Trzeba sobie po prostu radzić i robić to logicznie i tak żeby było bezpiecznie. Ja współpracuje ze spedycją MW Spedition od bardzo dawna, jestem zadowolony chociaż ich obowiązki ograniczają się do załatwienia transportu, podstawienia auto, terminowej dostawy i załatwienia wszystkich dokumentów, co i tak bardzo mnie odciąża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi