teuda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam,pracownica przyniosła mi zaświadczenie od lekarza że jest w ciąży. Czy wkładam go do akt osobowych B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zołza Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Możesz, ale ja bym raczej trzymała w dokumentach płacowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witch Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 w B, poniewaz od dnia powiadomienia pracodawcy, przysługują jej specjalne uprawnienia wynikajace z kodeksu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A takie dokumenty jak podanie o macierzyński, wychowawczy, oświadczenia do celów ustalenia ubezpieczenia zdrowotnego?Ja wkładam pod płace - gdzie wyliczam zasiłki a kopię daje do B.czy dobrze robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zołza Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Moim zdaniem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi