Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Samochód na wakacje powinien być przestronny, wygodny i zużywać niedużo paliwa. Oto propozycje nowych aut dla polskiej rodziny wielodzietnej. Powrót do artykułu: Auto na wakacje za 60-80 tys. zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hirek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie ma jednego dobrego auta na wakacje :) Trzeba kupować na dłużej, po wakacjach też nim będziesz jeździł. Na stronce AutoOrder znalazłem tanio Mercedesa C klasa 180 Avantgarde 2011r., ja akurat lubię bardzo mercedesy, ale każdy ma swój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Przecież istnieje również opcja wynajmu auta. Tak - normalnie na cały wyjazd, tutaj masz to opisane - wynajem-aut-24.pl Sami wprawdzie z tego jeszcze nie korzystaliśmy, ale ponoć jest to bardzo modne. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orbitek1 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jeżeli szukasz samochodu na wakacje to polecam skorzystać z opcji jaką daje wypożyczenie samochodu. To Ty decydujesz czym i jak długo chcesz jeździć. W ofercie wypożyczalni możemy otrzymać małe miejskie auto, flotę średniej klasy albo kombi oraz vany A po wakacjach nie musisz martwić się sprzedażą auta bo zwracasz je do wypożyczalni. Wszystkiego dowiesz się ze strony http://www.best-rent.pl/wypozyczalnia-samochodow-warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi