Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Połączenie dwóch różnych materiałów daje wiele nowych możliwości aranżacyjnych. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest połączenie dwóch materiałów: kostki brukowej i drewna – do budowy tarasu. Przy użyciu tych dwóch materiałów w ciekawy sposób zaaranżujemy nawierzchnię tarasu. Powrót do artykułu: Projekt ogrodu: Taras wykończony kostką brukową i drewnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bander Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Yyyy... Wygląda trochę, jakby komuś się skończył bruk, ewentualnie musiał zrywać w tym miejscu, a potem tymczasowo czymś przykrył. Nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emerald Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mi też nie za bardzo. Bardziej eleganckim rozwiązaniem wydaje się położenie na taras jakiejś ładnej płyty jednolicie. Co za dużo, to niezdrowo. Najlepiej zacząć od kontaktu z jakąś firmą, która montuje tarasy i tam popytać o dobre rozwiązania. Ditrich na przykład ma tarasy w ofercie. Układali mi kostkę w ogrodzie, także wiem, że co do jakości nie ma zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 No dobra słuchajcie ja na mój taras muszę na szybko zamówić nowe meble. Jakie meble tarasowe są warte zakupu i gdzie najlepiej je zamawiać? Bo sam nie wiem, to mój pierwszy zakup tego typu i nie znam się na tych meblach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia8383 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Taras wykończony kostką brukową i drewnem ja mam u siebie i całkiem ładnie to się prezentuje wam powiem. Tutaj https://zumm.pl/nowoczesny-wypoczynek-na-tarasnatomiast chcę zamówić nowoczesny wypoczynek na taras. Jednak muszę mieć coś stylowego aby pasowało fajnie do reszty tarasu mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi