Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jasny dywan oznacza widoczne zabrudzenia i częste czyszczenie. Jeżeli masz w domu jasną wykładzinę, możesz ją wyczyścić w prosty sposób. Powrót do artykułu: Czy wiesz jak czyścić jasne dywany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Neff Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Z jasnymi dywanami same problemy. Wszystkie plamy na nich widać. Ja raz zdecydowałam się oddać kremowy dywan do czyszczenia do firmy pierzdywan.pl Wrócił potem bardzo czysty, już zapomniałam, że tak wyglądał! Aczkolwiek szybko pojawiły się nowe plamy. Teraz mam ciemny dywan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośka Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jeśli są to jakieś trudne zabrudzenia to może lepiej oddać go do firmy czyszczącej zanim się samemu jeszcze pogorszy sytuację. Polecam Ci Royalmaids - dobra i sprawdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roni Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jeśli są to jakieś trudne zabrudzenia to może lepiej oddać go do firmy czyszczącej zanim się samemu jeszcze pogorszy sytuację. Polecam Ci Royalmaids - dobra i sprawdzona. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi