Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jedną z najbardziej niemiłych przygód, jakie mogą spotkać kierowcę, jest rozbicie przedniej szyby. Przyczyną tego może być uderzenie kamieniem wyrzuconym spod kół innego pojazdu. Powrót do artykułu: Jak jechać z rozbitą szybą przednią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sokół Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 No właśnie miałem taką sytuację i dobrze, że odprysk był od strony pasażera z przodu, a nie w polu widzenia. Nie zmienia to jednak faktu, że pierwsze co zrobiłem to podjechałem do warsztatu nordglass i wymieniłem szybę na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie radze nikomu jeździć z uszkodzona szybą. Za taką jazdę dostałam mandat i zabrali mi DR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może tyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ekspert Link4 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zepsuty samochód, rozbita szyba, czy przebita opona to tylko niektóre sytuacje, jakie mogą przydarzyć się kierowcy. Niestety, pomimo wielu starań, pewnych sytuacji nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Jak dobrym kierowcą byś nie był, warto wykupić Auto Casco oraz NNW. Ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków jest często oferowane w pakiecie z AC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ar3 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 absurd - można jeżdzicbez przedniej szyby ale z widocznym pęknieciem juz nie? To może niech policja strzela nam w tył głowy przed 67 rokiem to nie bedzie zus musiał świadczeń dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marko Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wcale mnie nie dziwi to, że nie można jeździć z samochodem z widocznie uszkodzoną szybą. Już niejednokrotnie widziałem jak rozległe pęknięcie powodowało, że światło odbijając się od pęknięcia potrafiło oślepić kierującego. Ja nie chciałbym znaleźć się w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walo Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 na szczęście jest wiele serwisów sieci Nordglass jak i ich filii a to dobrze bo podczas jazdy może zdarzyć się przykra sytuacja z szybą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pilkington Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Pilkington to ogólnopolska sieć serwisów szyb samochodowych. Polska produkcja. Szyby które dostarczamy na pierwszy montaż do fabryk samochodów, takie same są dostępne w naszych warsztatach. www.markoweszyby.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi