Kategorie
Skocz do zawartości

Jak jechać z rozbitą szybą przednią?

Admin Moja Firma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
No właśnie miałem taką sytuację i dobrze, że odprysk był od strony pasażera z przodu, a nie w polu widzenia. Nie zmienia to jednak faktu, że pierwsze co zrobiłem to podjechałem do warsztatu nordglass i wymieniłem szybę na nową.

• 2 miesiące temu...
Gość Ekspert Link4
Zepsuty samochód, rozbita szyba, czy przebita opona to tylko niektóre sytuacje, jakie mogą przydarzyć się kierowcy. Niestety, pomimo wielu starań, pewnych sytuacji nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Jak dobrym kierowcą byś nie był, warto wykupić Auto Casco oraz NNW. Ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków jest często oferowane w pakiecie z AC.

• 2 miesiące temu...
absurd - można jeżdzicbez przedniej szyby ale z widocznym pęknieciem juz nie? To może niech policja strzela nam w tył głowy przed 67 rokiem to nie bedzie zus musiał świadczeń dawać.

• 5 miesięcy temu...
Wcale mnie nie dziwi to, że nie można jeździć z samochodem z widocznie uszkodzoną szybą. Już niejednokrotnie widziałem jak rozległe pęknięcie powodowało, że światło odbijając się od pęknięcia potrafiło oślepić kierującego. Ja nie chciałbym znaleźć się w takiej sytuacji.

• 9 miesięcy temu...
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...