Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cała aranżacja wystroju sypialni, tak naprawdę skupia się wokół stworzenia odpowiedniego wizerunku dla okna i łóżka. Poza tymi niezbędnymi elementami w wystroju sypialni, pozostałe stanowią tło. Dobrze zasłane łóżko jest wizytówką wnętrza. Sypialnia jest wnętrzem, którego wystrój powinien zapewniać pełnię prywatności i pozwalać nam na poczucie swobody. Aranżacja musi być nastawiona w stu procentach na komfort i możliwość wypoczynku. W innym wypadku sypialnia nie będzie spełniała zamierzonych funkcji. Powrót do artykułu: Jakie elementy są niezbędne w wystroju sypialni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bablaj Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgadzam się. Łóźko jest najważaniejsze, dlatego ja dbam o piękną pościel i narzutę. To wszystko kupuję w sklepie mowiszimasz.com.pl, bo tylko tam jest pełno wzorów, które mi sie chyba nigdy nie znudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepke Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Osobiście uważam, że najlepsze kolory to biele i beże. Sypialnia jest wtedy najprzyjemniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Piekne kolory w sypialni. Sama również mam w swojej beże, kremy , biele oraz odrobine brązu w postaci mebli ( toaletka oraz krzesło do toaletki). Jestem zdania,że takie właśnie kolory najlepiej prezentuja się w takim pomieszczeniu. Jest przytulnie oraz miło. Proponuję dokupić sobie jakąs ładna pościel, która nieco rozweseli pomieszczenie. Piękne pościele znajdziesz na przykład w sklepie Dekoria. http://www.dekoria.pl/Jakiś czas temu zamawiałam tam dwie pościele ( dla mnie i dla mamy na prezent). Jest tam teraz taka nowa wiosenna kolekcja z motylami, w której totalnie się zakochałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi