Kategorie
Skocz do zawartości

Jakie elementy są niezbędne w wystroju sypialni?

Admin Moja Firma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cała aranżacja wystroju sypialni, tak naprawdę skupia się wokół stworzenia odpowiedniego wizerunku dla okna i łóżka. Poza tymi niezbędnymi elementami w wystroju sypialni, pozostałe stanowią tło. Dobrze zasłane łóżko jest wizytówką wnętrza. Sypialnia jest wnętrzem, którego wystrój powinien zapewniać pełnię prywatności i pozwalać nam na poczucie swobody. Aranżacja musi być nastawiona w stu procentach na komfort i możliwość wypoczynku. W innym wypadku sypialnia nie będzie spełniała zamierzonych funkcji.

Powrót do artykułu: Jakie elementy są niezbędne w wystroju sypialni?

• 7 miesięcy temu...

Zgadzam się. Łóźko jest najważaniejsze, dlatego ja dbam o piękną pościel i narzutę. To wszystko kupuję w sklepie mowiszimasz.com.pl, bo tylko tam jest pełno wzorów, które mi sie chyba nigdy nie znudzą.

• 1 rok później...

Piekne kolory w sypialni. Sama również mam w swojej beże, kremy , biele oraz odrobine brązu w postaci mebli ( toaletka oraz krzesło do toaletki). Jestem zdania,że takie właśnie kolory najlepiej prezentuja się w takim pomieszczeniu. Jest przytulnie oraz miło. Proponuję dokupić sobie jakąs ładna pościel, która nieco rozweseli pomieszczenie. Piękne pościele znajdziesz na przykład w sklepie Dekoria. 

http://www.dekoria.pl/

Jakiś czas temu zamawiałam tam dwie pościele ( dla mnie i dla mamy na prezent). Jest tam teraz taka nowa wiosenna kolekcja z motylami, w której totalnie się zakochałam.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...