Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dobrze działająca kanalizacja zależy przede wszystkim od jej prawidłowej budowy. Niemniej jednak, nawet najlepiej zaprojektowana instalacja może się zatkać. Użycie specjalnych środków do udrażniania rur to najszybszy i najskuteczniejszy sposób na pozbycie się problemu niesprawnej instalacji w kuchni czy łazience. Powrót do artykułu: Skuteczny sposób na zatkany odpływ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adelady Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ale jakie to mają być środki? Chodzi o zwykłego kreta? Jak tak, to nie trzeba artykułu, żeby o tym wiedzieć. Niestety kret pomaga na krótką metę, a i tak koniec końców trzeba wzywać pogotowie kanalizacyjne. Myślałam, że może znacie jakiś pośredni sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JowitaWawa Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Skuteczna metoda to fachowiec z dobrym sprzętem, ja się o tym przekonałam - pomógł mi ten Pan udraznianiekanalizacji.eu trzeba było działać szybko bo goście następnego dnia mieli nas odwiedzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi