Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Temperatura wewnątrz auta ma duże znaczenie podczas podróży. W poradniku tym podpowiemy jak obniżyć temperaturę w aucie, by jeździło się przyjemniej. Powrót do artykułu: Jak ochronić wnętrze przed upałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcik Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Mam auto pozbawione klimatyzacji więc skutecznym sposobem na obniżenie temperatury w jego wnętrzu okazała się folia przyciemniająca. Jestem bardzo zadowolony z Nordglassu w którym mi oklejono szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norman Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nord glass to serwis specjalizujący się w szybach . Rzetelnie podchodzą do swoich usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi