Admin Księgowość Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie wydrukowałam raportu dobowego z 31 stycznia, mimo że w tym dniu była sprzedaż i wydawałam paragony. Następnego dnia wydrukowałam raport dobowy, ale już z data nie 31 stycznia, lecz 1 lutego 2013 r. Wydrukowałam też raport miesięczny. Kiedy powinnam je rozliczyć? Powrót do artykułu: Raporty fiskalne dobowe i miesięczne - kiedy trzeba je drukować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Księgowa Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jeśli sprzedaż nastąpiła 31 stycznia, raport dobowy (za 31 stycznia) może zostać wydrukowany 1 lutego przed pierwszą sprzedażą w tym dniu. Również 1 lutego możesz wydrukować raport miesięczny za styczeń, także przed pierwszą sprzedażą w tym dniu. Oba raporty są do rozliczenia za styczeń, pomimo daty 1 lutego na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Raport miesieczny do 25 dnia miesiąca następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 CHyba ci sie z rozliczeniem podatku pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOŚĆ Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Miałem sprzedaż 30.09, raport dobowy zrobiony przed 1 sprzedażą 1.10. Potem zrobiony raport miesięczny, który nie ujął w ogóle dnia 30.09, ponieważ raport miesięczny to zbiór raportów dobowych no i jako, że dobowy został wykonany 1.10 nie jest ujęty w miesięcznym. Czyli niestety inaczej niż przypadek wyżej. Kasa novitus nano e. Co w takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi