Kategorie
Skocz do zawartości

Fiat Stilo: jak zdemontować zamek w drzwiach kierowcy. Poradnik

Admin Moja Firma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Demontaż zamka w drzwiach kierowcy wymaga zdjęcia boczku drzwi przednich. W poradniku tym pokażemy sposób, w jaki można sprawnie wyjąć taki zamek w wersji 3-drzwiowej Fiata Stilo.

Powrót do artykułu: Fiat Stilo: jak zdemontować zamek w drzwiach kierowcy. Poradnik

• 5 miesięcy temu...
Chcesz zdemontować zamek? Zaopatrz się w narzędzia. Zapraszam do naszego sklepu internetowego Marano com.pl. Prowadzimy sprzedaż narzędzi i akcesoriów niezbędnych przy naprawach i przeglądach aut. Nasi specjaliści wybiorą sprzęt dopasowany do Twoich potrzeb i samochodu.

• 2 miesiące temu...
Gość kasdsls
Nie polecam robic takich rzeczy samemu, naprawde można popsuc bardzo latwo zamek. Mój znajomy polecal mi firme, która zajmuje się tym profesjonalnie, jest to Pogotowie Zamkowe z Warszawy.

• 3 lata później...
WITAM MAM PYTANIE JAK SIE DOSTAC DO ZAMKA W DRZWIACH OD KIEROWCY W STILO 3D ;PO ODKRECENIU WSZYSTKIEGO ZOSTAJE OSLONA BLASZANA I ZACZYNA SIE PROBLEM BO MAM WRAZENIE ZE TRZYMAJĄ JĄ NITY JAK JE USUĄĆ A MOŻE JEST INNY SPOSÓB? PROSZE O POMOC BO W MROZY MARZNIE MI ZAMEK I NIE IDZIE OTWORZYC OD ŚRODKA ANI OD ZEWNĄTRZ WRAŻENIE JEST TAKIE JAK BY BYŁA KLAMKA URWANA A TROCH SIE NAGRZEJE I JEST OK

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...