Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Oddając auto do naprawy zawsze narażeni jesteśmy na różne nieprzyjemne sytuacje w warsztatach. Pierwszy problem to skuteczne diagnozowanie usterek, drugi to fachowość napraw, trzeci - być może najpoważniejszy to... pieniądze. Jak nie dać się wpędzić w koszta? Powrót do artykułu: Jak nie dać się oszukać w warsztacie samochodowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anita Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 kobieco.pl/zycie/sprawdz-te-6-wskazowek-jak-nie-dac-sie-oszukac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldem Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie jeździć po partaczach i nie szukać oszczędności na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gruby0505 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Najlepiej to robić po prostu w sprawdzonym warsztacie, ja taki mam na aleji zwycięstwa w Gdyni - Premium Auto Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Na pewno trzeba byłoby przede wszystkim co nieco wiedzieć o samym warsztacie, a także na temat naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr345 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 popytac wsrod znajomych, posyukac informacji w necie, jest tego pelno i sa rozne strony, gdzie sie udzuelaja ludzie i punktuja salony. Ja wlasnie szukam serwisu do napravy Volvo s60 w Trojmiescie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi