Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wymiana linki sprzęgła nie jest trudna. Możemy ją wykonać sami, bez wizyty u mechanika. Zaoszczędzimy przy tym trochę pieniędzy i będziemy mieli pewność, że zostało to dobrze wykonane. Powrót do artykułu: Jak wymienić linkę sprzęgła w Fiacie Seicento? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radi Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 DZIĘKUJĘ !!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 moglbys wrzucic jakies zdjecia calego procesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktor Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Bardzo przydatne mam 12 lat i dzięki temu wymieniłem linkę sprzęgła w Cinquecento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi