Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak przewieźć motocykl? - takie pytanie zadaje sobie wielu ludzi, którzy chcą przetransportować swój jednoślad, nie mogąc jednocześnie pokonać drogi na własnych dwóch kółkach. Transport motocykla wiąże się często ze sporą liczbą formalności oraz wysokimi kosztami. Motocykl da się jednak przewieźć w łatwy i tani sposób. Powrót do artykułu: Jak przewieźć motocykl niewielkim kosztem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romanek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja do transportu motocykla firme znalazłem przez Clicktrans po prostu- lepszej opcji nie podpowiem, tam najszybciej z takimi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monstro Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Można też zgłosić ładunek na giełdzie www.transport.monstro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi