- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 24 czerwiec 2014 - 02:47
Napisano 12 kwiecień 2015 - 19:40
Wszystko zależy od kilku czynników między innymi liczby osób w gospodarstwie w moim odczuciu instalowanie oczyszczalni przy mniejszej liczbie niż 4 to może być ekonomicznie na minus. Zresztą można sobie bez problemu porównać jak to wygląda cenowo Aquatechnika ma zarówno oczyszczalnie w ofercie jak i szamba - tutaj ich www. Kwestia w tym też jakie kto ma podejście do ścieków czy by chciał je potem wykorzystywać, czy jest pro środowiskowy. Dużo tych uwarunkowań.
Napisano 17 sierpień 2016 - 06:51
Luke45 masz rację, ale dość istotnym aspektem będzie wybór nowoczesnej oczyszczalni przydomowej biologicznej, która posiada sterowniki zewnętrzne. Wiem, że takie urządzenia posiada w swojej ofercie firma Eko Dren, więc warto się z nimi skontaktować. Mają bardzo duże doświadczenie na tym rynku, więc pomogą Wam też zaprojektować odpowiednie miejsce na oczyszczalnię.
Napisano 03 styczeń 2017 - 12:12
Jeśli chcecie zamontować sobie taką oczyszczalnię to sprawdźcie przydomowe oczyszczalnie ścieków wielkopolska. Mam od nich taką oczyszczalnię i jestem bardzo zadowolony, bardzo nowoczesny sprzęt.
Napisano 24 luty 2017 - 15:16
Ludziom często się wydaje ze szambo jest atrakcyjniejsze bo tańsze a tymczasem w skali roku to o wiele większa inwestycja niż w oczyszczalnię. Wystarczy przeliczyć sobie wywóz zanieczyszczeń dwa razy w tygodniu a tylko raz na rok i rachunek jest prosty. Ja też byłem z tych którzy najpierw chcieli kupić szambo ale na szczęście w porę się opamiętałem. Co od tego którą firmę wynająłem do wywozu to jest to Gea-Nova.
Napisano 26 luty 2018 - 20:59
Zdecydowanie przydomowa oczyszczalnia. Można w prosty sposób załatwić problem i jeszcze otrzymać dofinansowanie. Tutaj http://traidenis-pol.com.pl jest namiar na firmę, która ogarnia temat. Warto przyjrzeć się jej ofercie.
Napisano 16 wrzesień 2020 - 20:32
Myślę, że każde z tych rozwiązań ma swoje plusy i minusy. Ja posiadam u siebie pompy wirowo-odrzutowe z wirnikami typu Vortex. Projektem, montażem i uruchomieniem przepompowni ścieków zajęła się firma www.inwap.pl. Na pewno będą w stanie zaproponować Ci najlepsze rozwiązanie.
Napisano 27 wrzesień 2020 - 15:04
Kamal-Bet jest świetną firmą. Zarówno ja jak i moi znajomi korzystaliśmy z ich oferty. Wszyscy do dziś jesteśmy bardzo zadowoleni. Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów, wszystko doskonale działa. Do tego cenowo wyszło bardzo korzystnie. Gdyby kogoś zainteresował ich asortyment, to polecam zapytać o wstępną wycenę https://kamal-bet.pl/szamba-betonowe/cennik/.
Napisano 18 luty 2021 - 10:10
Bardzo dobre pytanie. Myślę, że zarówno jedno, jak i drugie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Ja zdecydowałam się na szambo jednokomorowe od firmy www.szambaonline.pl. Szambo posiada pojemność 10 tysięcy litrów oraz wymiary 3,0 x 2,4 x 1,65. Doskonale sprawdza się w przypadku większych domów jednorodzinnych.
Napisano 07 kwiecień 2021 - 09:03
Wydaje mi się, że każde rozwiązanie ma swoje wady i zalety. Ja zdecydowałam się na szambo wielokomorowe od firmy: https://www.szambobe...cje/mazowieckie. Zbiornik posiada wymiary: 400x250x135 cm oraz pojemność 10000l. Dodatkowo był niedrogi i prosty w montażu. Jestem bardzo z niego zadowolona.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Waldemar - dziś, 20:46
Guest_Patryk - dziś, 20:43
Guest_Arek - dziś, 20:17
Guest_Tadek - dziś, 20:14
Guest_Darek - dziś, 20:02
Brayan121 - dziś, 19:41
aniolek - dziś, 19:38
koleżanka - dziś, 19:26
Guest_ - dziś, 19:24
koleżanka - dziś, 19:23
koleżanka - dziś, 19:21