Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rośnie liczba kolizji z udziałem rowerzystów, w których winni są również użytkownicy jednośladów. Rozwiązaniem części kłopotów wynikających z kraksy może być wykupienie ubezpieczenia OC dla rowerzystów. Powrót do artykułu: Ubezpieczenie OC dla rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Aktywnie na rowerze jeżdzę od dwóch lat - dojazdy do pracy i rekreacyjnie w weekend i nie mam ubezpieczenia, ale przyznam że byłem świadkiem rozmiatych kolizji z udziałem rowerzystów i ta myśl żeby się ubezpieczyć we mnie powoli dojrzewa.Możecie polecić jaką polisę dla rowerzysty? Google podpowiedziało mi tą za 149 zł na rok http://cuk.pl/inne/ubezpieczenie_roweruZnajdę gdzieś taniej na takich warunkach jak tu są podane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi